Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła modelka

krostki na dekoldzie

Polecane posty

Gość niedoszła modelka

Help! za tydzien mam połowinki a akuart teraz (nie wiem czy od grypy czy od czego) wyszły mi czerwone krostki, pryszcze czy cos takiego jest tego MULTUM a ja mam sukienke z głebokim dekoldem.Wie ktos co zrobic zeby znikły!? Prosze bardzo o pomoc bo ja nie iwem co caraz tu zrobie :(

Gość przemywaj kilka razy dziennie
przegotowana woda albo tonikiem, pozniej smaruj kremem np. poltlustym, takim do twarzy najlepiej hipoalergicznym, Ale nie za grubo. Powinno zejsc. I nie rob pillingu!!!!

Gość niedoszła modelka
Postaram się wczoraj smarowałam je tormentiolem więc mam nadzieje ze to tez pomoże..bo jak mam isc tak na polowinki to chyba wole w ogole nie isc..

Koniecznie pilling!!!!!!!!!!!!!!!! i masaż rękawicą!!!! a potem maśc cynkowa lub sudocrem

Gość
posmaruj sudocremem bez recepty w aptece

Gość niedoszła modelka
Nie mam tego kremu w domu a jestem chora wiec nie moge wychodzic...właśnie posmarowałam dekold mascia przeciwtradzikowa ale kurde nie wiem czy to coś da..:/

Gość zzzzzr
zupapomidorowa analfabeta jestes? masz dekolD czy dekolt ?????

zzzr - 1. dekolt znaczenie: wycięcie w ubraniu odsłaniające szyję, ramiona, piersi, plecy; ciało odsłonięte przez to wycięcie drdr, 2008-05-21 dopuszczalność w grach: tak występowanie: Słownik poprawnej polszczyzny - Świat Książki 2004 - J. Grzenia odmienność: tak N dekoltach, dekoltami, dekoltom Q dekolcie, dekoltem, dekoltowi, dekoltu T dekoltów s dekolty