Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alter ego 22

dzis jest 55 dzien cyklu a okresu brak

Polecane posty

Gość alter ego 22

Witam:) Sytuacja wyglada nastepujaco: 30 wrzesnia odstawilam tabletki, 3 pazdziernika mialam krwawienie z odstawienia i od tamtej pory cisza... Okresu nie ma. Wiem, ze po odstawieniu tabletek moze go nie byc i nie byc ale kurcze martwie sie troche. Tym bardziej ze jakos w 50 dniu cyklu mialam troche niebezpieczna sytuacje(stosunek, peknieta prezerwatywa, wytrysk na zewnatrz) i to mnie rowniez dobija, bo nigdy nic nie wiadomo... Do ginekologa bede mogla pojsc ale dopiero w styczniu. mam nadzieje, do styczna okres sie pojawi. Boze, mam taki stres, ze nie moge. Ciaza w moim wypadku to naprawde bylaby katastrofa:(Wiec czekam z niecierpliwoscia na pojawienie sie okresu.

Hej !!!!! W tym czasie to mogłabyś spokojnie zrobić test ciążowy:). Nic się nie bój, poprostu zrób ten test i powinno być jasne. Jeżeli wyjdzie negatywny to na twoim miejscu poszłabym do ginekologa zapytać czy nie trzeba czegoś na uregulowanie bo po tabletkach mogło się coś pochrzanić z cyklem. Będzie ok:)

Gość little by little
uwielbiam ten tekst "Do ginekologa bede mogla pojsc ale dopiero w styczniu" :O

Gość alter ego 22
a co dziwnego w tym tekscie. Dopiero w styczniu bo zapisy na nfz sa juz u niej wykorzystane na grudzien, a nie stac mnie na wizyte prywatna. Proste. Olka---dzieki:)