Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manianaannaa

Molestowanie w UK- gdzie to zglosic ??

Polecane posty

Gość Manianaannaa

Jaka instytucja w Angli sie tym zajmuje? Czy wystarczy isc na policje? Nie wiem gdzie sie udac a chodzi o molestowanie w pracy :(

Gość jesli seksualne
to na policje wystarczy, z psychicznym to trudniej- tu raczej szukac wsparcia na wyzszych szczeblach w pracy

Gość ashton
ja bym do tego zadzwonila jeszcze do citizen advise

Gość mariusz840
hahahahhahahahaha kto by chcial cie molestowac ?? hahahahahha

Gość najpierw postaraj sie
o jakies dowody i swiatkow - badz cwana i nie pozwol,zeby facet sie z tego wykrecil. W sytuacji w ktorej bedzie slowo przeciwko slowu,to nie dosc,ze stracisz robote to jeszcze Ci nikt nie uwierzy. A tak to majac dowody np. nagrana rozmowe na telefonie,lub swiadka masz szanse wyjsc z tego obronna reka,a moze i nawet jakies odszkodowanie wywalczysz.

kochani nie wiem czy wiecie ale w Anglii nie mozna nagrywac osoby bez jej wiedzy bo wtedy to wy zostaniecie pozwani. mysle ze powinnas postarac sie o swiadkow, zglosic managerowi albo wyzej jesli to menager cie molestuje. zapisz sie do zwiazkow zawodowych to kosztuje pare funtow miesiecznie ale wtedy dostaniesz przedstawiciela ktory bedzie cie reprezentowal. jesli to duza firma mozesz pojsc do HR i im zglosic ten fakt. mysle ze jesli to sytuacja w pracy to policja duzo nie pomoze, chyba ze juz nie masz do kogo innego pojsc.

Gość Manianaannaa
troche mi glupio bo weszlam to toalety i za mna 3 murzynow i tak jakos wyszlo ze im druta ciagnelam w kiblu i zobaczyl to kolega mojego chlopaka i ja sie przestraszylam i powiedzialam ze to molestowanie i on powiedzial ze jak tego nie zglosze to znaczy ze chcialam im lizac wiec musze to zglosic ale nie wiem gdzie :*