Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micket

moja laska przytyła

Polecane posty

Gość micket

A więc wczoraj wróciłem z zagranicy,z anglii no i wokół mnie wiele się kręciło pięknych pań.ja miałem tu iękną,zgrabną,mądrą dziewczynę więc nie uległem. wczoraj wróciłem. i co? moja dziewczyna z 50 kg. przeżóciła się na 90. ! widze po jej wałkach i odstającym brzuchu. brzydze się jej. na dodatek obok mieszka b. ładna sąsiadka. z dziewczyną rozmawiałem nic nie pomaga. co robic.?

Gość skoczyc z pietra
sasiadka tez moze sie roztyc

Gość pozbądź się tucznika
nad czym tu się zastanawiać.

skoro sie brzydzisz, to chyba nie kochasz. zapiszcie sie razem na basen i silowne

Gość ja tam lubie duze
tylki

a moze ma problemu ze zdrowiem? od czego przytyla? o czym z nia rozmawiales? kazda inna tez sie moze kiedys roztyc

Gość jak długo nie było Cię w
Polsce??

Gość kobieta o silnej osobowości
nigdy się nie roztyje. tylko rozmemłane lafiryndy "zażerają" swoje nieudane życie.

Gość jjjjuuhhh
michaaelku ,a przeciez ty tez grubiuutki

15:53 [zgłoś do usunięcia] kobieta o silnej osobowości nigdy się nie roztyje. tylko rozmemłane lafiryndy "zażerają" swoje nieudane życie. takiej bzdury to juz dawno nie czytałam :D:D:D ubaw po pachy :P

a czy Ty aby jesteś idealny?? Taki facet z rozkładówki?:D myślę, ba! jestem przekonana, że prawdziwa MIŁOŚĆ nie na tym polega by być do śmierci zajebistym. To jest młodość. Trzeba się akceptować, bo co zostanie na starość? Tak jak ktoś napisał - zachęć ją do wspólnego ruchu, spacery, basen... może faktycznie ma problemy, sprawy kobiece, tarczyca...?

Gość gallaretta
To ile ty jej nie widziałeś? 40 kilo sie nie tyje w 2 miesiace, nawet jakby nie wiem czym się obzerac. Podpucha i to wyjątkowo głupia

Gość rytery
głupia prowokacja.

Gość gadacie jak zwykle głupoty
laska sie roztyła a on ma niby dalej byc w nią zapatrzony???chyba jestescie chorzy!!!1pozatym jak panna w mlodosci jest tłusta i nie atrakcyjna to zal myslec co bedzie poźniej,jak ja kochasz to pomóz jej schudnac i wpieraj a jak nic to nie da to sam wiesz!!!!i zeby nie było ze kolejny głupi facet ja jestem kobieta!!!!

Gość gallaretta
Ty tak sie nie złosć, tylko zastanów się - co ile się odwiedza Polske, jak sie ma rodzinę i dziewczynę? Chyba nie raz na dwa lata. W parę miesięcy, nawet w pół roku - nie da rady przybrać na wadze 40 kilo.

Gość prowokacja na bank
jakby był w Anglii to by dopiero zobaczył grube baby.

Gość PIEKNA I BESTIA
no tak bo w Anglii rzeczywiscie sa laski, hahaha!!! blade , Tłuste swiniaki!!!! moze dlatego Twoja zona postanowiła własnie tak wygladac!? hehehe

Gość prowo jak nic

Gość Nie no....faceci
tak mają...Choćby waga podwyższyła si eo 5 kg oni napiszą że 40 kg przytyła. I oni nie będą Cie kochać dla siebie samej, jeśli nie wyglądasz jak z rozkładówki.

Gość Świnie się zarzyna bracie...
A nie trzyma w domu - ja bym się jej pozbył w 3 sekundy. Za rok będzie mieć 120 kg i co wówczas? Zakladasz hodowlę wielorybów czy czy chcesz mieć laskę???