Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppolliiaaaw

podpaski anionowe

Polecane posty

Gość ulkalalka
Komentuję bo używam i także twierdzę, ze lepszych podpasek nie znalazłam:D pzdr

20 godzin na jednej podpasce mam chodzić, bo na opakowaniu jest napisane, że są antybakteryjne? :D Ale trzeba być brudasem, żeby tak zrobić :O 3 godzinna podpaska ŚMIERDZI, a 20 godzinna :O

Gość a gdzie można
dostać bezpłatne próbki tej podpaski w kosmicznej technologii :-D?

A ja i tak wolę tampon o.O

Gość ulkalalka
A kto Wam każe chodzić 20 h?? Ja noszę kilka i uważam, że nic nie śmierdzi niż na przykład w plastikowych alwaysach:P Bezpłatnie to chyba nie dostaniesz, nic na tym świecie nie jest za darmo :) ale ja zamawiam na allegro a teraz nawet jest promocja bo ostatnio zamawiałam drożej : http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=14491019

Gość kajlaaaa
Ja tam bardzo je lubię i jestem zadowolona z ich właściwości. Ostatnio zamówiłam na allegro, a było dużo taniej niż ostatnio więc się cieszę:D

Gość lkwedl/qw/
wkład z promieniami dalekiej podczerwieni :o o matko większej bzdury jeszcze nie słyszałam :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość danp
Auto-Reklama , dobry produkt reklamuje sie sam. Więc :D 🖐️

Gość danp
Promieniowanie podczerwone to jest ciepło a z tego co wiem ciepło sprzyja rozwojowi bakterii , więc to są dwie bzdury w jednym zdaniu hhahahhaha.

Gość to z pewnością to
i jakie zalety:P mozna powiedziec ze to lekarstwo na wszystko:P 1. mają działanie antybakteryjne 2. mają działanie przeciwzapalne 3. wzmacniają system immunologiczny 4. mają właściwości lecznicze 5. poprawiają przemianę materii 6. eliminują nieprzyjemne zapachy 7. utrzymują właściwe dla skóry pH 8. normalizują ciśnienie ale bzdury:P to moze nie brac tabletek regulujacych cisnienie tylko uzywac tych podpasek?

Gość danp
Chorzy na HIV powinni sobie na czoło nakleić , zgodnie z punktem 3 :D

Gość wrzućcie to na diety
poco się katowac ćwiczeniami i dietami jak wystarczy włożyc anionową podpaskę, która reguluje przemianę materii...

Gość danp
Zgodnie z punktem 4 mozna powiesic przy lusterki w samochodzie a zgodnie z punktem 5 nakleić sobie na brzuch przed obiadem .

Gość danp
Marża też jest zastanawiająca skoro dają obniżki cen po 40% , w hurcie pewnie kosztują mniej jak wata :D hahahhahahaha

Gość buaaahahahaaha
Dobry produkt nie musi być reklamowany??...hahaah dobre sobie! To dlaczego w TV wciąż leci reklama always, belli itd...?? Co do tych podpasek anionowych to używam od roku jakoś ( najpierw dała mi je znajoma i sama miałam takie nastawienie jak Wy, wręcz ją wyśmiałam), teraz jestem bardzo zadowolona i na inne nie zamienię, więc mówcie sobie co chcecie, wiem że nie jestem jedyną, która ma takie zdanie a używa już spory okres czasu:)

Gość kabałka
Dokładnie, mnie to aż szlag trafia od tych reklam alwaysów, gdzie tylko kanał nie przełącze to te laski na obcaskach...ja w sumie niedawno skusiłam się na anionowe i właściwie nie mam zastrzeżeń:) bardzo wygodne i nie "pocę się tak" jak w always bo są bardzo przewiewne, całą majówkę w nich przechodziłam :)

Gość WandziaOpole
Także zastanawia mnie cel tych kpin, szczególnie pewnie przez osoby które nie kupiły nigdy. Także używam anionowych Shuya od dawna i jestem zadowolona, córom też poleciłam i także nie narzekają:)

Gość co tu się dzieje???
jestem w szoku jak myślący ludzie mogą wypisywać takie głupoty, widzę ze jest tu niezła ekipa rozprowadzaczy tych cudownych podpasek, cały ten wątek został założony prawdopodobnie właśnie po to by je wypromować, polecam poczytać trochę więcej na temat tzw. "medycyny naturalnej oraz bioenergoterapi" ponieważ firma GOLDWIN która jest dystrybutorem tych podpasek właśnie takową tematyką zajmuje sie fundamentalnie http://bioenergoterapia.blog.onet.pl/ POLECAM ;)))

Gość ula_73
A ja używam podpasek Winalite, najpierw zamówiłam u nich gratisową próbkę, sprawdziłam i teraz używam reguralnie, używajcie sobie co chcecie, ale ja już ich nie zamienię na inne.

Gość gość
miałam testować 3 lata temu podpaski Winalite i olałam temat. Bez sensu narażać zdrowie na jakieś cuda techniki. Nawet obecnie odchodzi się od tych reklamowanych wszędzie bo są niezdrowe i wraca do bawełnianych wielorazowego ekologiczne w użytku bo prane w domu. Więc żadnych kitów nie wciskajcie anoniowe nie anoniowe. Tu chodzi o BIZNES a nie o nasze zdrowie.

Gość gość
Dokładnie - chodzi o biznes a nie o nasze ZDROWIE

Gość gość
zamiast podpasek i tamonow polecam kubeczek menstruacyjny MOONCUP, koszt sie bardzo szybko zwraca, latwy w urzyciu i nie szkodzi (odpaski w wiekszosci sa wybielane i maja toksyczne substancje, o tamonach juz nie wspomne bo sa jeszcze gorsze) polecam kubeczek kazdej kobiecie

Gość gość
dlaczego wypowiadacie się na jakiś temat jak nie używałyście :/ ...a co do bawełnianych podpasek do prania, to nie chciałabym ich używać, bo można je niedokładnie umyć (nie są niejednorazowe i mogą być tam bakterie) i trzeba myć delikatnym mydłem inaczej podrażniają. Niech wypowiedzą się dziewczyny z problemami, czy takie podpaski działają, bo dla większości to obojętne jakich podpasek używają!

Gość gość
chcecie czy nie, ale używałam tych anionowych, dostałam w doz do zakupu i powiem, że jest różnica i nie jest to ściemą. niestety cena odstrasza, szczególnie przy obfitym okresie, wiec nie kupie ich sama chyba ze dostane superpodwyzke

Gość gość
Prosze o informacje gdzie mozna je dostac

Gość gość
Podpaski można kupić w zdrowymsklepie24. pl Mają teraz promocję -20% na wszystko, więc artykuły higieniczne wychodzą niewiele drożej niż te drogeryjne.

Gość gość
Nie rozumiem jak podpaska może śmierdzieć. To chyba znak, że z Waszym organizmem dzieje się coś niedobrego. Faktem jest, że podczas okresu wydziela się specyficzny zapach, ale w żadnym wypadku nie jest to smród. Może czas udać się do ginekologa i powiedzieć mu o tym nieprzyjemnym problemie, bo jak czytam, że komuś śmierdzi podpaska po 3h noszenia to za głowę się łapię. No chyba, że ja mam takie szczęście i mnie taka przypadłość omija szerokim łukiem ;)