Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam już nadziei

Mam 2 wyjśćia- oba są złe.

Polecane posty

Gość Nie mam już nadziei

Mam 2 wyjścia. 1. Zostac w patologicznym domu alkoholizm, choroby psychiczne 2. Zostać bezdomną bo zarabiam 1200 i mnie nie stać na wynajęcie mieszkania Co byście wybrali?

Gość asdasdasddd
poszukać stancji/ew. hotelu pracowniczego (są takie) i próbować stanąć na nogach. Ja tak zrobiłam 4 lata temu, z perspektywy czasu - nie żałuję. Zmieniłam pracę, awansowałam, potem znowu zmieniałam. W międzyczasie się dokształcałam. Mieszkałam na stancji przy starszej kobiecie (przynajmniej miałam spokój). Teraz mam swoje mieszkanie, własne, malutkie, ale moje ;) i zarabiam całliem, całkiem :)

Gość Nie mam już nadziei
a może zostać exclusiv girl przy trasie a4?

Za 1200 cię na mieszkanie nie stać? O czym ty mówisz? Wynajmij sobie w więcej osób najwyżej. Niektórzy żyją za 1000 zł i to z 3 dzieci.

Gość lililalaaaaaaa
masz jeszcze jedno Wynajmij pokoj a nie mieszkanie to koszt 150 300 zl

Gość moze wyjecha za granice
czasem jest tez praca z mieszkaniem, zalezy co robisz i co chcesz robic

A tak serio - samą raczej powinno Cię stać na wynajęcie pokoju...możesz też zainwestować w miłość i razem z partnerem coś wynająć, bo w dwójkę bez porównania łatwiej...ale to potrwa...

Gość pokoj za 150 to nie wiem gdzie
bo w trojmiescie ok 500

DesperadosXX Za 1200 cię na mieszkanie nie stać? O czym ty mówisz? No widzę, że masz pojęcie o cenach wynajmu w chuj...

Gość ja powiem tak ....
zgadzam się że nie musisz zaraz wynajmować całego mieszkania na początek wystarczy pokój a tutaj koszty wcale nie są takie duże najważniejsze że masz pracę to sobie poradzisz a z czasem na pewno będzie tylko lepiej ...głowa do góry i jak najszybciej poszukaj czegoś dla siebie i wyjdź z tego domu

Gość Nie mam już nadziei
pokój to nie jest wyjście, bo za pokój się płaci minimum 400 zł. a najgorsze że nie wiadomo na jakich współlokatorów się trafi.

Gość pokój kosztuje ok 300
możesz też na spółkę z jakąś studentką

Gość ja znalazłam trzecie
wyszłam za mąż.

Gość lepiej mieszkać w taniej norze
niż z psychicznymi alkoholikami zakładam że przeciętna studentka będzie bardziej strawna niż Twoja rodzina

Pokój to jest wyjście, a lokatorów łatwo obczaić, dużo studentów szuka kogoś na pokój, żeby taniej mieć mieszkanie...

Gość Nie mam już nadziei
e to 150 za godzine i apartament sobie wynajme

Gość zalezy gdzie dziewczyna
mieszka, za 300 w wwie, gdansku mnie ma szans, chyba ze z kims razem w tym pokoju

to nie zawracaj glowy skoro oczekujesz nie wiadomo czego :o jakby ci tak zle w domu bylo to bys uceikla gdziekolwiek

Gość ja powiem tak ....
a nawet jeśli 400 zł to i tak zostanie Ci 800 na przeżycie a to dla Ciebie mało ???? no wiesz z takim podejściem jakie Ty masz i sama sobie piętrzysz schody to ciągle będziesz siedzieć i narzekać najpierw sama sobie odpowiedz czego chcesz ?

Gość ukrainka za opieke nad chorym
i starszym bierze 1200-2000 + mieszkanie i utrzymanie+ jeszce dorabia sprzataniem, jesli jestes w sytuacji bez wyjscia moazesz tak popracowac pol roku, odlozysz na mieszkanie na przyszlosc

Gość nikusia85
bez przesady...moja ciocia ma 3 dzieci niepracuje i ma meza bezrobotnego a żyja ...a ty 1200zaraabiasz i sobie rady nieumiesz dac... szukaj mieszkani tanszego gdzies w innym miescie czy na wsi ,,,, oprucz tego idz po pomoc do opieki o dodatek i spytaj jakie masz jesszcze mozliwosci ....dasz rade tylko wiecej wiary... moja mama tez tyle co ty zarabia ...ma 2 dzieci a tez jakos utzrymuje i sama zyje ...musisz sie podowiadywac a nie tylko mowic i mowic... trzeba dzialac i szukac-na pewno niepoddawac sie

Gość Nie mam już nadziei
dobra, poużywaliście sobie na mnie, zamykam temat. jak się ma zjebaną psychikę trudną sytuacją domową to wcale nie jest łatwo podejmować decyzje.

Pokój (samemu) + opłaty (prąd, gaz, ogrzewanie, woda) = 500zł Telefon = 50zł Internet = 50zł Sieciówka = 80zł =680zł na życie zostaje 520zł, jak nie palisz to dajesz radę To jest realne wyliczenie kwoty :]

nikusia85 bez przesady...moja ciocia ma 3 dzieci niepracuje i ma meza bezrobotnego a żyja ...a ty 1200zaraabiasz i sobie rady nieumiesz dac... szukaj mieszkani tanszego gdzies w innym miescie czy na wsi Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.

Gość we wroclawiu pokoju
ponizej 500 to raczej sie nie znajdzie :classic_cool:

No więc właśnie, a wiara pisze o jakichś 150zł. 300zł, kurwa mieszkają z rodzicami, a pierdolą o cenach wynajmu...