Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j a12345

oczerniona w sadzie

Polecane posty

Gość j a12345

mialam dzisiaj sprawe rozwodowa, tesciowa zeznala ze odzywalam sie wulgarnie do corki...pozostali swiadkowie tego nie potwierdzili, powiedzieli ze nic takiegio nie slyszeli.. wg tesciowej mowilam na corke kurwa, dziwka , gowniara -na 3 letnie dziecko, jest to nieprawda

najlepiej byłoby podważyć jej wiarygodność...ale jeśli pozostali świadkowie byli innego zdania....w końcu to teściowa i sąd bierze pod uwagę...kto czyją stronę trzyma....

Gość j a12345
a przeciez we wszystkich salach sądowych w Polsce znana jestem z niewinności

Gość j a12345
Mario, ja ani maz nie zeznawalismy dzisiaj, tylko swiadkowie meza, czyli jego matka, znajomi

Gość do sądu należydecyzja
czyim zeznaniom dać wiarę. Spokojnie, nie trać nerwów :)

Gość j a12345
zeznawali , ze owszem sie opieralam ale o szafe

Ok...ale Twoi świadkowie również będą zeznawać...masz adwokata???....Jeżeli jego pozostali świadkowie tego nie potwierdzili ...nie jest źle...rozwód jest z orzeczeniem o winie??

Gość jA 12345
mRI, TAK Z ORZECZENIEM O WINIE..MOJEJ WINIE..MAZ ZLOZL POZEW, MA KOCHANLE ALE JEGO MATKA I ON SIE WYPARLI

Gość amalletta
powołaj swoich świadków, którzy - podważą wiarygodność teściowej ( ma jakiegoś wroga? jakieś nałogi? może była karana?) -potwierdzą, że jesteś najlepszą matką na świecie zaprzecz jej stwierdzeniom jak będziesz zeznawać i wyjaśnij jaki ma w tym interes żeby kłamać

Gość amalletta
wezwij świadków, którzy męża widzieli z kochanką. Możesz także wezwać kochankę :D i ją przepytać. Na pewno jej zeznania będą się różnić z zeznaniami świadków

Gość ajaka niby twoja wina
czemu z twojej winy ? niby co powie sedziemu ze czemu jestes winna ze jest rozwod?? kobieto mow wszystko ze ma kochanke itd wszystko co wiesz mow bo to prawda nie paplaj sie z takimi tylko z prawda wyjedz sad juz bedzie wiedzial komu dac orzeczenie o winie i powodzenia :)

jak najbardziej wezwij kochankę....ale najlepszym wyjściem będzie wynajęcie z agencji detektywa....zrobią odpowiednie zdjęcia...i jesteś ustawiona:):):)Takie dowody są niepodważalne w sądzie...

Gość ja 12345
tak jak pisalam , pozostali dwaj swiadkowie meza zeznali ze nigdy nie byli swiadkami takiej sytuacji, ze bylam wulgarna wobec dziecka.tylko tesciowa.w pozwie maz tez tego nie napisal.napisal ze jak bylam w ciazy to bylam wobec niego agresywna.,

Lalunia, spokojnie... Twoja winę muszą Ci udowodnić. Nie tryskaj jadem a będzie git. Teściową jak najbardziej o ochronę dóbr osobistych możesz pogonić (art. 23, 24 kc).

Gość no ten blokers dobry jest
zawsze cos madrego napisze :) i ma racje zrob tak z tesciowa :) jako obrazanie miemania czy powodztwo i w dodatku za skladnie falszywych zeznan:P zrob zdejecia najlepiej jak facet z kochanica i przedstaw sadowi a tesciowa to bym ujarzmila 😠

Gość ja 12345
niestety swiadkwoie to jego rodziona ktora nie chce zeznawac..mam nadzieje ze moja kumpela sie nie wycofa i powie co widziala .. ja mam w pozwie zarzyt ze gdy bylamm w ciazy to bylam agresywna i despotyczna a moja agresja polegala na dreczeniu meza zadaniami niewykonalnymi w nocy i on sie nie mogl wyspac a o 2 jechal w trase

Gość ja 12345
ciaza byla podwyzszonego ryzyka, bardzo czesto musialam jezdzic do szpitala na badania..mozna byc wowczas agresywnym i despotycznym???

Gość skad sie biora tacy faceci
wspolczuje :o

Gość skad sie biora tacy faceci
najwazniejsze jest zachowanie spokoju w sadzie-przynajmniej z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec. Pomimo niewatpliwych emocji jakie beda Toba targac staraj sie mowic spokojnie, nie podnosic glosu, skromnie ale z przekonaniem. To dziala.