Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadellaine

Ale wstyd..Czemu się tak zachował?

Polecane posty

Gość kadellaine

Szłam dzisiaj z dwójką znajomych gdy nagle zobaczyłam zmierzającego w przeciwną stronę kumpla z liceum. Bardzo dobrze się dogadywaliśmy w szkole, jednak jak to często bywa, po rozpoczęciu studiów (czyli trochę ponad rok temu) kontakt się urwał. Bez zastanowienia wykrzyknęłam "Cześć!" uśmiechając się. Kolega na to... spojrzał z politowaniem i poszedł dalej. Czemu się tak zachował? Zrobiło mi się strasznie głupio, na 100% mnie poznał, więc dlaczego?

Gość ukf
ale na nk ma cię w znajomych?:D

Gość kadellaine
Niby czemu miałby się wstydzić? :O

Gość kadellaine
Nie mam nk, zadowolony?

Albo Cie nie rozpoznał, albo jest zdania, że to facet mówi 1 cześc.Ale wg mnie jest zasada, ze pierwszy kłania sie po prostu ten kto jest grzeczniejszy. Ja Tobie powiem, ze mógł cie nie poznać. Tez tam czesto mam że nie poznaje znajomych, potem pytam , przepraszam a z kim rozmawiam. Nie musisz sie tym łamać.

Gość www.tnij.org/crazy2010
musi byc jakiś powód,może podejrzewa cie o to że go obmawiasz albo coś w tym stylu

Gość kadellaine
może dlatego , że na mnie ciągutka wołaja?

Gość kadellaine
wyżej podszyw. Nie ma szans, że mnie nie poznał, po prostu nie ma- Mam dość charakterystyczną fryzurę- kasztanowe loki i od liceum raczej nie zmieniłam sie diametralnie. Zresztą przechodził jakieś dwa metry ode mnie, to jak mogl mnie nie poznac?

Gość albo dowiedzial sie
ze coś mówiłaś na jego temat (niekoniecznie to musi byc , plotkarze są różni)albo spotkaliście się jakis czas temu i Ty go nie poznałaś a mu się zrobilo głupio i się odegrał albouma słaby wzrok i faktycznie Cię nie poznał.

Gość może nie chciałaś w liceum
zrobić mu loda na zakończenie szkoły? miał prawo się obrazić jak wszystkim innym robiłaś!!!!