Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolllunia

Co robić

Polecane posty

Gość lolllunia

co byście zrobili kiedy wasz ukochany nagle powie ,że mu się inna podoba i nie wie co w tej sytuacji zrobić z jednej strony chce być ze mną a z drugiej nie wie ,nie jest przekonany czy mnie jeszcze naprawdę kocha i jak tu zachować się w takiej sytuacji ja już dłużej nie mogę

Gość bierz nogi za pas
co za gnój pieprzony takie coś mówić:O

Kopnąć go w zadek, niech spada do innej. Jak się ma wątpliwości /a często tak bywa/, to się nie trąbi o nich na prawo i lewo, a już na pewno nie swojej "drugiej połówce"...

Gość -----ja
Kazałabym mu spierdalać!! Nie daj się poniżać i zostaw go zanim on zostawi Ciebie dla tej nowej

Gość lollunia
przynajmniej jest szczery ze mną i powiedział jaka jest sytuacja ale mnie to tak bardzo boli

Gość ----ja
Powiedział Ci żeby mieć czyste sumienie bo myśli, że Ty będziesz czekać a on w tym czasie będzie coś próbował z tamta. Jak mu nie wyjdzie wróci do Ciebie. I przeciez nie będziesz mogła miec do niego pretensji bo on Ci powiedział

Gość lolllunia
też o tym myślałam ale on sam nie wie co robić bo pierwszy raz jest w takiej sytuacji i mi szczerze o tym mówi

Gość lollunia
już sama nie wiem co mam robić nie ma praktycznie dnia abym nie płakała a po za tym tak rzadko się ostatnio widujemy

Gość lolllunia
Sadze że czuje się rozdarty i nie wie co robić bardzo staram sie go zrozumieć bo go kocham

lolllunia Zastanów się czy to ma sens ??? "czuje się rozdarty i nie wie co robić " No błagam Cię, zwykły nie dojrzały gówniarz z niego, kopnij go w dupę zanim on Cię wyprzedzi, a wtedy po za bólem pozostanie Ci jeszcze upokorzenie... I co w tedy???

Gość ----ja
Niestety też uważam, że powinnaś go zostawić. Wiem łatwo powiedziec trudniej zrobić. Gdyby mnie mój tak powiedział czułabym się tak samo źle jak Ty. Dałabym sobie tydzień "wolnego" na przemyślenie całej sytuacji, nie odzywała się do niego sama z siebie ani jeśli to on szukałby kontaktu ze mną.

Gość -----ja
A długo jesteście razem?

Gość lollunia
boje się go zostawić bo co jeśli on jednak mnie kocha,twierdzi ze chce być ze mną , wiem że macie racje ale dla mnie to nie jest takie proste

Gość lollunia
właśnie też prosił mnie o jakiś czas wolnego na przemyslenie sytuacji

Gość lolllunia
nkjnk niby jak mają mi tam pomóc

Jeśli On nie jest pewien to krótka przerwa dobrze wam zrobi, ale spójrzmy prawdzie w oczy jeśli facet na prawdę kocha to nie ogląda się za innymi... Przestań do niego dzwonić zobacz jak się zachowa, czy będzie o Ciebie walczyć. Szczerzę podziwiam Cię, że mimo tych słów które spowodowały u ciebie tyle łez, byłabyś wstanie nadal z nim być. To jest prawdziwa miłość, a jeśli On nie umie tego docenić to jego strata.

Gość lolllunia
Krótka przerwa to dobry pomysł ,jakoś to bedzie

Gość -----ja
Alle to Ty musisz mu powiedzieć, że chcesz czasu.Ze nie jesteś go teraz pewna i nie wiesz czy jest sens to dalej ciągnąć. Może jak zobaczy, że nie zamierzasz na niego czekać aż on się zastanowi, którą z was woli to się przestraszy, że może Cię stracić

Gość -----ja
Wybacz, że pisze tak nieskładnie:) mam nadzieje, że wiesz co mam na mysli

Gość lolllunia
powiedziałam mu ze sam musi wiedzieć czego chce i to będzie tylko jego decyzja a nie chce wywierać presji na nim

Gość asiaaaaaaaaaaaaaaaa
idiota niech spada na bambus jak woli inna

Gość lolllunia
bede się trzymać i narazie zaczekam dam nam szanse

Gość współczuję Ci
" Powiedział Ci żeby mieć czyste sumienie bo myśli, że Ty będziesz czekać a on w tym czasie będzie coś próbował z tamta. Jak mu nie wyjdzie wróci do Ciebie. I przeciez nie będziesz mogła miec do niego pretensji bo on Ci powiedział" - RACJA Do tego jest taki biedny zagubiony! Może trudno mu otwarcie powiedziec CI, ze juz nic nie czuje, dlatego robi Ci jeszcze nadzieje. Jeżeli byłoby to chwilowe zauroczenie a Ciebie by kochał i nie chciał stracic to nie mówiłby tego, a próbowałby to zdusic w sobie i zapomniec o tamtym. Mysle, ze to jest mozliwe, bo w zyciu mozemy nie raz ulec różnym zauroczeniom, ale to da sie przejsc, tylko trzeba chcieć.

Gość współczuję Ci
* o tamtej :)

Gość współczuję Ci
Jeżeli On Cię kocha to jak teraz Go olejesz On nie pozwoli Ci odejść i będzie walczył o Ciebie, a jak nie to sama wiesz...Nie mówię, że masz go całkiem skreślić, bo jak pisałam wyżej, życie różnie może nas wystawic na próby, pokusy, ale trzeba miec w sobie siły by z tym walczyć. Nie wiem jak długo jestescie z soba, ale jak takie cos dzieje sie w małżenstwie to tym bardziej ciezko i łatwo powiedziec "odejdź". W pewnym sensie tak, ale raczej dla udowodnienia sobie kim dla Niego jestes, czy poleci za Toba..

Gość lolllunia
Racja choć to takie trudne musze zęby zacisnąć i iść dalej jak mnie naprawde kocha to nie może mieć żadnych wątpliwości

Gość współczuje Ci
Przykro mi :( ale jak widzisz może On chciał, abyś to Ty podjęła tę decyzję o rozstaniu bo On nie potrafi. Łatwiej na kogoś zrzucić ciężar, odpowiedzialność. Pewnie nie chce Cię krzywdzić, ale nie da na to rady bo i tak Cię rani - i to jak! Trzymaj się ciepło ! Będzie bolało, większość z nas to przeszło w życiu i potem może być tylko lepiej.