Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda

co robicie gdy.......pytanie do pan................

Polecane posty

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda

Witam.powiedzmy ze macie udane zycie,jestescie szczsliwe,macie wspanialego kochajacego faceta,kocha was,szanuje lecz gdy sie napije alkoholu jest zupelnie inny...robi rzeczy ktore nigdy w zyciu by nie zrobil np wyzywa,wolgarnie sie odzywa a czasem probuje udezyc itd...a gdy jest trzezwy to niczego nie pamieta i jest zdziwiony ze jestescie na niego zle czy jest tu jakas kobitka ktora ma tego typu problem ze swoim mezem?

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda
odpowie mi ktos???

Gość choleraaaaa powiem tak
albo nie pije i jestem z nim albo bezdie pil i mnie nie ma niestety te 2 opcje zostaja jesli jest mily kochany itd i zalezy mu na tobie nie bedzie pil

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda
nie no wiesz jak jest sie ze soba kupe lat i ma sie dzieci to nie mozna tak latwo powiedziec ze mnie nie ma wiesz juz przywyklam do tego bo wiem ze nastepnego dnia znow bedzie moim kochanym mezulkiem ale czasem jest to denerwujace

Gość no oj
to może niech przestanie pić?

Gość gliiiiiiiiiiiiiizda
nie to ze on pije non stop a zdarza sie ze se wypije ma tez ktos tak?

Gość allors....
Jeśli pije dość często i zachowuje sie po tym jak narwaniec, a dodatkowo zdarzyło mu się UDERZYĆ to jak można go nazwać wspaniałym mężem? To tak, jakby ktoś napisał, że "chłopak jest na co dzien cudowny, ale czasami mnie zdradza". Gadałaś z nim o tym? Jeśli naprawdę jest taki wspaniały i kochany, to zrezygnuje z picia. Jeśli nie, to ostrzegam Cię, ze będzie pił coraz częściej i tracił resztki szacunku do Ciebie....