Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 Mam 23 lata- pracuje w biurze a wiec siedzacy tryb pracy. Udało mi sie juz schudnąć ok 10 kg, ale ostatnio odpuściłam sobie dietę a chciałabym bardzo jeszcze z 4 kg schudnąć do końca grudnia wiec wracam do dietki:) Zero słodyczy, fastfoodów, alkoholu, białego pieczywa, ziemniaków:) Za to dużo wody, czerwonej herbaty. Ruch: dwa razy w tyg aerobik, spacery z psem, możliwe w miare mozliwosci wypady na basen, odkurzenie rowerka stacjonarnego, codziennie tez ćwicze z agrafką na uda. Dziś koncze serie weidera, brzuch mi sie poprawił ale mam zamiar teraz zaczac ćwiczyc 8 min abs:) Bardzo chciałabym zobaczyc na wadze 60 kg:) To mój cel, mam ok 170 cm wzrostu:) Jak narazie rano zjadłam nesvite i popijam czerwoną herbatkę:) Miłoby było gdyby ktoś się przyłaczył. Z jednej strony ktoś by powiedział pfff 4 kilogramy ale z drugiej najcięzej zrzucic te ostatnie kiloski:O A mam bardziej utrudnione zadanie bo zaczełam brac tabletki anty. Ale cóż walka podjęta:) Walka do końca:) Zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_Le na 0 Napisano Listopad 27, 2009 To ja się przyłącze ;) Też mam do zgubienie...ale 5 kg :P Stosujesz jakąś dietke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maada 0 Napisano Listopad 27, 2009 hej:* Ja też mam do zrzucenia 4 kg wcześniej odchudzałam się na MŻ, ale ostatnio waga stoi w miejscu. Stwierdziłam, że potrzebuje jakieś drastycznej diety, żeby coś się ruszyło, a później znowu powrót na MŻ. Ruchu mam bardzo dużo bo, aż 7,5h tygodniowo intensywnego treningu plus to co robie sama w domu. Tyle, że nie umiem nauczyć się pić wody. Ja zaczynam dzień od herbaty owocowej bez cukru. p.s. chętnie się przyłącze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 Super dziewczyny, ciesze się, że ktoś się znalazł:) Własnie te małe kg najgorzej zrzucic, a waga stojąca w miejscu potrafi nieźle sfrustrować:O Ja poprostu może nawet drastycznie próbuje ograniczyc kcal, bo tylko wtedy coś drga na wadze:) a pozatym ja jestem strasznie niecierpliwa, z tych albo wszystko albo nic;) Dziś wieczorkiem jade do parku wodnego, zrobie pare długosci basenu heh:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 Tak siedzę sobie w pracy i popijam wode, myślę, że nadszedł mój czas:) Czas zmian na lepsze:) heh Zawsze jak jestem na diecie, mogę wszystko, czuję się lekko:) A jak żre normalnie mam mnóstwo wyrzutów, tymbardziej, ze troche pracowałam nad tym, żeby schudnąc te 10 kg a niechce ich odzyskać:(. Jak stane na wage i zobacze choć 61 kg będe wniebowzięta:) A później juz do lata będe starała sie utrzymac wagę, lepiej wymodelowac ciało, żeby wyglądało bosko w bikini:) 26 ide na wesele do kumpeli i chce wyglądac dobrze, wiec mam nadzieje, ze choć 3 kg do tego czasu spadną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooolllaaaa Napisano Listopad 27, 2009 10 kg całkiem nieźle:D to zupełnie nowa osoba! wiem to po sobie, jak ważyłam 74 - grubaska teraz ważę 64 - średnio, ale nieźle też chcę zrzucić 4 kg tak na spokojnie... basen 2 x w tygodniu 0 białego pieczywa grepfruty kasze, płatki owoce warzywa ryby, indyk jogurty activia na mnie dobrze działa postanowiłam jeść do syta prodyty niskokaloryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 Fajnie, coraz więcej nas jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baronowaa Napisano Listopad 27, 2009 To ja też się przyłącze. 1.12 mija miesiąc jak zaczęłam dietkę. Nie jest drastyczna. Po prostu nie łącze pewnych produktów i odstawiłam to co autorka wątku. Praca w biurze to zabójstwo dla sylwetki - siedzisz na krześle i napychasz pupę :( U mnie wygląda to tak: 6.30 - 7.00- śniadanie, kawa bez mleka, 10.30 - owocki (lub sałatka owocowa), Femsilica 13.30 - obiadek (zazwyczaj gotowana pierś z kurczaka plus brokuły, lub inne warzywko) 14.00 - Herbatka czerwona Pu-Erh 15.30 - mała kanapeczka z chlebka suchego z duża ilością warzyw 17.30 - jakiś podwieczorek, kolacyjka zależy na co mam ochotę, raz na coś konkretnego, raz na coś "słodkiego" No i tak wygląda moj jadłospis, staram sie trzymać wytycznych, nie chciałam drastycznej diety, po prostu ograniczenie, zrzucilam narazie 3,5 kg i jestem bardzo zadowolona, idę dalej razem z Wami! Hej! Dodam jeszcze: 59kg ---> 55,5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 Podoba mi się ten duch walki:D W sobote impreza Andrzejkowa ale odpuszczam sobie alkohol:) W pracy najgorzej, że mamy niedaleko piekarnie a tam pyszne ciacha i bułeczki:) A najlepiej chudnę jak zawsze odstawie pieczywo i ziemniaki. Oglądam własnie bluzeczki na sylwestra, marzy mi sie taka z cekinami, na wesele do kumpeli tez mam już upatrzoną kieckę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja jestem z wami Napisano Listopad 27, 2009 no to ja tez się przyłączę jeśli można ;) mam 64 kg przy 165 cm ;/ chciałabym do świat zrzucić 5kg Air_Girl mam podobnie jak ty..jestem niecierpliwa i wole radykalnie ograniczyc kcal zeby widziec efekty śniadanie:jabłko obiad:jogurt kolacja:jogurt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 Ja bardzo lubie nesvite- płatki owsiane z jabłkiem i cynamonem, są jeszcze z wiśniami i truskawkami- takie jedzonko ma niecałe 200 kcal, a i w biedronce sa takie jogurty naturalne odrazu z płatkami ryżowymi albo z muesli, tez pychotka i mało kcal. :) Ja róznie np jem tylko rano jabłko później mięso plus surówka i jak mnie zassie to znów jabłko, pije dużo wody i czerwonej herbaty, co jakos oszukuje głód. Kurdę najgorsze pierwsze 4 dni a póxniej już jakoś leci;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja jestem z wami Napisano Listopad 27, 2009 a ja właśnie mam odwrotnie ;p pierwsze dni to spoko,a później masakra ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 hehehe Ja własnie zjadłam drugą owsiankę, bo mnie tak strasznie ssało, czyli dzis juz jakies 400 kcal, po przyjściu do domu wszamam jeszcze jakies jabłko i mysle ze bedzie ok. A wieczorkiem ćwiczenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelinaOdchudzanie 0 Napisano Listopad 27, 2009 Witaj, pamiętaj że należy regularnie się odżywiać, najlepiej 5 niewielkich posiłków średnio co 3 godziny aby dobrze pracował metabolizm. Nie powinno się patrzeć tylko i wyłącznie na ilosć spożywanych kalorii ponieważ kalorie kaloriom nie są równe a ograniczając je możemy ograniczyć właśnie te składniki których orgaznim potrzebuje a które jak najbardziej można spożywać podczas odchudzania. -zapotrzebowanie jest uzależnione od rodzaju wykonywanej pracy, wieku, wagi, aktywności fizycznej. - obliczanie ilości: węglowodanów należy spozywać około 55- 60% na dobę z pożywienia, białka- 12- 14% tłuszczu - 25- 30% Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Air_Girl 0 Napisano Listopad 27, 2009 Dzięki za dobre rady:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja jestem z wami Napisano Listopad 27, 2009 ja od dzis zaczelam robic 6 weidera ;) bardzo dobre cwiczenia.. kiedys tez robilam ale nie wytrwalam do konca ;) mimo to było widac rezultaty ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalunna duża Napisano Listopad 27, 2009 zgadzam sie pierwsze dni to masakra, trzeba skurczyć żołądek ja na początek ostro! nie jem nic tylko piję, unikam ludzi i jedzenia przez 3 dni, żołądek się kurczy i wtedy idę na dietę włąśnie taką dietę zaczynam jutro, bo się już przegłodziłam płatki owsiane rządzą, co prawda mają kalorie i to sporo, ale zabierają mnóstwo śmieci z organizmu, bo mają błonnik i wtedy inne składniki są lepiej przyswajalne, a ja jest dobre przyswajanie witamin i mikroelementów to nie ma aż takiego poczucia głodu i ssania od jutro owsianka i soki własnoręcznie wyciskane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maada 0 Napisano Listopad 27, 2009 hej:) widzę, że determinacja jest:) to dobrze. Ja jutro planuje zrobić sobie głodówkę, żeby oczyścić organizm z toksyn. Dzisiaj nie miałam zbyt ciekawego dnia, zaczęło się dobrze, ale skończyło na normalnych porcjach. 9:00 herbata owocowa 9:30 duży kubek (500 ml) herbaty zwykłej + 3 łyż. cukru 13:00 szklanka soku marchewkowego koło 15:10 kanapka z 2 kromek chleba białego i plasterkiem żółtego sera 16:00 ziemniaki, kiszona kapusta i mięso w sosie 18:30 duży kubek (500 ml) herbaty zwykłej + 3 łyż. cukru kromka chleba z masłem i miodem także normalne jedzenie, nie mam siły liczyć kalorii, na dziś koniec z jedzeniem, jutro oczyszczanie organizmu. A jak tam u Was? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maada 0 Napisano Listopad 27, 2009 zapomniałam dodać, że o 9:30 zjadłam jeszcze jajecznicę z dwóch jajek i kawałkami kiełbasy na oleju roślinnym... ;/ p.s. jestem chora:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja jestem z wami Napisano Listopad 27, 2009 maada ojć niedobrze, ale nie poddawaj sie ;) mała wpadka i tyle ;D a ja na szczescie zjadlam to o czym pisalam ..;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość legalna blondynkaaa Napisano Listopad 27, 2009 I ja bym chciała zrzucic ok 5 kg... waze 57 kg mam 168 cm wzrostu...chciałabym ok 52 kg... Odchudzam sie juz od połowy lipca... z wagi 68 kg udało mi sie stracic 10 kg... nie jem po godz 16, a tak normalny obiad, sniadanie.. ale zero słodyczy i białego chleba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niniek32 Napisano Listopad 28, 2009 dochodzimy do podobnych wniosków owsianka, owoce nabiał do 16, mały obiad i koniec DAMY RADĘ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaaaaa Napisano Listopad 28, 2009 dzisiejszy mój jadłospis: - sok z warzyw i owoców świeżo wyciskany x3 jabłko banan gotowana pigwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oollaaa Napisano Listopad 29, 2009 dziś za to zaszaleję -owsianka - jabłko - zupa z warzyw i pł. owsianych - buraczki na kolację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia 84 Napisano Listopad 29, 2009 Dziewczyny dołączam się do was chodź ja do zgubienia mam 7 kg!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baronowaa Napisano Grudzień 1, 2009 Hej, u po weekendzie dalej jakoś idzie. Przyznam, że tylko w sobotę (impreza) były dwa drinki (słodkie i kaloryczne ;/) i jedzenie po 20.00, ale poza tym jadłospis nadal ten sam, godziny posiłków również. Ostatnio patrzę na urządzonko zliczające kalorie które spalam podczas chodzenia i wygląda to nieźle. Na samych spacerach po mieście spalam ok 400kalorii dziennie :)) A robię jeszcze ćwiczenia :) Dzisiaj kupiłam dodatkowe opakowanie Femsilici, bo pierwsze skończylam w niedzielę. Jakoś dałam się przekonać ulotce, w której napisali o zapobieganiu efektu jo-jo :)), poza tym witamin nigdy za wiele. A jakie Wasze ćwiczenia i kalorie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach