Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Archive

Chłopak rozkleił się zrywając ze mną..jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość Archive

Wiem,że temat "byłam z nim tyle i tyle a on nagle mowi, ze nie czuje tego co czuł wczesniej" jest trochę oklepany ale...mam dziwną sytuacje mianowicie zerwal ze mną chlopak po roku bycia razem przy czym 3tyg przed rozstaniem mowi :"kocham Cie" a po tych 3 tyg "Nie czuje do Ciebie tego co czulem wczesniej"..a pozniej rozkleja się.. nie rozumiem:| co o tym myslicie?

Gość Archive
hmmm może i mają... ale dla mnie to jest niepojęte, że takie przeciwnosci jak "zalezy mi dalej na Tobie" jest wypowiadane w tym samym czasie co "jestem pewien decyzji odnosnie rozstania".. od tego momentu minelo juz 1,5 miesiaca ale dalej nie rozumiem tego yy płaczu.. ehh

Gość podbijammmm
to się nazywają krokodyle łzy i nie daj się zmylić ,bo jak zależy na drugiej osobie to się jej nie zostawia

Gość Archive
a dopiero jakie my mamy problemy emocjonalne przez tego typu sytuacje..a doslownie to przez ich samych ehhh nie masz kontaktu? szczerze? to moze i lepiej oczywiscie wg mnie.. Moj byly chlopak ciagle chce utrzymywc kontakt,pisal dosc czesto..ale powiedzialam,ze wole jak się nie odzywa.. bo to za wczesnie na bycie po prostu "znajomymi"... najlepiej nic nie widziec i nie wiedziec bo "czego oczy nie widza tego sercu nie zal".. i wg mnie to Twoj chlopak(byly) dlatego sie nie odzywa zeby Ci bylo lepiej zapomniec(kiedys taka filozofie od jednego z tego typu gatunku uslyszalam;)) wiec..moze tak lepiej? ..

Biedak sam nie wie czego chce. oto nauka na własnych błędach - ranić kogoś i zranić siebie. Niech płacze i niech teraz płaci!