Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do starszych kolezanek

Pytanie do starszych kolezanek 20-40 lat

Polecane posty

Otóż mam 16 lat moj chłopak 18 . Jestesmy ze soba okolo 3 lat on od zawsze byl misiowaty :P i nigdy mi to nie przeszkadzalo jego brzuszek byl slodki piekny,ale od kilku dni np tak jak mi sie podobal tak teraz nie jestem dokonca pewna tego czy tak w rzeczywistosci jest?;/ Otoz, mysle sobie gdybym byla sama i ogladala zdjecia brzuszkow to nie zwrocilabym uwagi na jego brzuch,ale z koleji kiedy moj chlopak wyszedl z kapieli w samych bokserkach i zastanawialam sie gdybym go nie kochala to uwazam, ze by mi sie podobal jakby tak wyszedl. Troche to zagmatwane,ale jestem niepewna tego, czy chce zeby schudl czy nie, z jednej strony chce a z drugiej nie chce... Czy ta niepewnosc jest wynikiem mojego wieku ? Jakis problemow psychicznych? Czy poprostu jestem z nim zbyt dlugo i potrzebna mi zmiana. Prosze o sensowne i powazne odpowiedzi .Pozdrawiam

Gość debora matora
przepraszam ale nie da się odpowiedź na to pytanie:D:D:D:D:D Ale masz problemy dziewczynko idź lepiej lekcje odrobić bo w poniedziałek koniec weku!:D

Gość zakrecilem sie
Moze sie bosz tego ze mogloby tak byc ,albo poprostu chcialabys cos w nim zmienic;p :D

Gość problemy nastolatek
typowy problem nastolatki .. Nie wie czego chce i chuj z tego wie :)

Gość dokłądnie to problem twojego
wieku -tak jak piszesz..... w wieku 16 lat człowiek jeszcze nie wie dokłądnie czego chce - to normalne.... pewnie jeszcze nie raz zmienisz chłopaka zanim się dowiesz..... a jak będzie już pewna, to na sto procent nie będzie ci nic przeszkadzało :P

z tym ze ja wlasnie nie chce go zmieniac !! Taka opcja nie wchodzi w gre !!

Gość profesorekk
skoro nie wiesz daj sobie czasu do namyslu wyobraz sobie go chudszego itd moze wpadnie ci cos do glowki,ale tak czesto maja nastoletnie osoby gdyz ich hormony stale rosna maleja rosna maleja i w glowie moze sie mieszac. dopiero teraz poznajesz swoje potrzeby i idealy ;) wszystko zalezy jaki mmasz stosunek do zycia i sytuacji

Gość nie jesteś za młoda
na takie rzeczy? jeszcze wpadniecie i co? WSTYD!!!