Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ddfghgh

PYTANKO

Polecane posty

Go艣膰 ddfghgh

sluchajcie...wiec poznalam go na dyskotece jakis miesiac temu, sama go wyrwalam na poczatku dla jaj, bo tak sie czasami bawimy z kolezankami, ale sie okazal mily, wiec spedzilam z nim caly wieczor...jest mlodszy...chcial moj nr, to mu mowilam ,ze nie wiem, bo jestem zajeta, mowil ze to jego strata i ze szkoda, przytulal mnie, calowal raczki, zostawil swoj nr tel, ze jak bede miala ocohte to mam sie odezwac, odezwalam sie po 2 dniach, ucieszyl sie, i tak przez 2 dni duzo do siebie pisalismy smsy, potem przestal sie odzywac, ja tez...wczoraj z nudow sie odezwalam, ucieszyl sie, zadalam pytanie wprost, czy to ze sie nie odzywal oznacza ze mam sie tez nie odzywac, napisal, ze nie nie, bardzo dobrze ze sie odezwalas, znowu pisalismy o pie**olach...zadnego spotaknia nie proponuje...dzis rano sam napisal jak mi sie spalo...nie wiem o tym myslec??? tak bardzo chcial moj numer i teraz nie proponuje spotkania, albo jest niesmialy, albo nie jest zainteresowany...hmm...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ddfghgh
hehe, dziekuje za odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiedzia艂a艣 偶e jeste艣
zaj臋ta... on czeka na Tw贸j ruch, nie chc臋 si臋 bawi膰 w tego trzeciego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
ze niby powinnam sama zaproponowac spotkanie??? ale ponoc faceci tego nie lubia...czy moglby jakis pan sie wypowiedziec??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
nie sciemnialam go z tym ze mam kogos, ale i tak bardzo chcial moj nr tel...czy ma znaczenie to ze jest 4 lata mlodszy??? ponoc kobiecie nie wypada pierwszej proponowac spotkania...nie zalezy mi jakos specjalnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Normalna kobieta ok 30
Odpowiedzia艂am Ci w tamtym topicu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
zaraz go poszukam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
kobieto, zajeta tzn ze mam kogos...ale tamtej dziewczynie mowicie ze to takie narzucanie sie, czy w moim przypadku to nie jest juz narzucaniem sie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
a jak napisze smsa "jestes niesmialy, czy nie chcesz sie spotkac?" to bedzie ok??? ale ja moze i bylam nie za bardzo chetna dac numer, ale jednak odezwalam sie, myslalam ze teraz on przyjmie inicjatywe w swoje rece....z jednej strony jakby mial mnie w dupie to by nie pisal np dzis rano, a z drugiej...nie proponuje spotkania!!!

Udost臋pnij ten post

W tym przypadku nie ma mowy o narzucaniu, bo inicjatywa wysz艂a od niego-w sensie numeru :) I sa jakies ciep艂e sms-y, wi臋c mo偶esz dzia艂a膰. Tyle, 偶e nie pisz tekst贸w typu "jeste艣 nie艣mia艂y?" 殴le si臋 mo偶e poczu膰.Najlepiej, 偶eby wysz艂o naturalnie, tak jakby niezobowi膮zuj膮co rzu膰 przy okazji, 偶e mogliby艣cie si臋 spotka膰 i pogada膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
mozesz mi konkretnie napisac, co mam mu napisac np "czy chcesz sie spotkac?" tak prosto z mostu???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
up up up. czekam na inne opinie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANAL
nie kurw sie jesli masz juz kogos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
jeszcze nie wiem czy bede sie "kurwic" na razie chce sie spotkac na piffko powiedzmy

Udost臋pnij ten post

Ma wyj艣膰 naturalnie. Typu: co by艣 powiedzia艂 na spotkanie na piwo czy co艣. Ci臋偶ko tak da膰 recept臋 :) Wa偶ne, 偶eby艣 nie wyjecha艂a od razu tylko 偶eby niby tok rozmowy na to naprowadzi艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANAL
czyli bedziesz sie k*rwic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANAL
zeby moja dziewczyna zaczela sie spotykac czy lizac z jakims gachem to bym jej to szybko z glowy wybil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myku
A ile Ty autorko topicu masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hmm autorka brzmi jak g贸ra
17-latka, on 4 lata m艂odszy- czyli 13. Zostaw go, bo to krymina艂 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfghgh
hahahahaha, dziekuje za 17 latke :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to Twoje zycie
pewnie wiesz ze zachowujesz sie jak dzieciak. Z ludzmi nie postepuje sie jak z rzeczami...ten lepszy to zmieniam. Dowiesz sie kiedys moze o tym ale pewnie bedzie juz za pozno. Pamietaj ze ludzie maja tez uczucia.

Udost臋pnij ten post