Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfghgh

PYTANKO

Polecane posty

Gość ddfghgh

sluchajcie...wiec poznalam go na dyskotece jakis miesiac temu, sama go wyrwalam na poczatku dla jaj, bo tak sie czasami bawimy z kolezankami, ale sie okazal mily, wiec spedzilam z nim caly wieczor...jest mlodszy...chcial moj nr, to mu mowilam ,ze nie wiem, bo jestem zajeta, mowil ze to jego strata i ze szkoda, przytulal mnie, calowal raczki, zostawil swoj nr tel, ze jak bede miala ocohte to mam sie odezwac, odezwalam sie po 2 dniach, ucieszyl sie, i tak przez 2 dni duzo do siebie pisalismy smsy, potem przestal sie odzywac, ja tez...wczoraj z nudow sie odezwalam, ucieszyl sie, zadalam pytanie wprost, czy to ze sie nie odzywal oznacza ze mam sie tez nie odzywac, napisal, ze nie nie, bardzo dobrze ze sie odezwalas, znowu pisalismy o pie**olach...zadnego spotaknia nie proponuje...dzis rano sam napisal jak mi sie spalo...nie wiem o tym myslec??? tak bardzo chcial moj numer i teraz nie proponuje spotkania, albo jest niesmialy, albo nie jest zainteresowany...hmm...

Gość ddfghgh
hehe, dziekuje za odpowiedzi :)

Gość powiedziałaś że jesteś
zajęta... on czeka na Twój ruch, nie chcę się bawić w tego trzeciego

Gość ddfghgh
ze niby powinnam sama zaproponowac spotkanie??? ale ponoc faceci tego nie lubia...czy moglby jakis pan sie wypowiedziec??

Gość ddfghgh
nie sciemnialam go z tym ze mam kogos, ale i tak bardzo chcial moj nr tel...czy ma znaczenie to ze jest 4 lata mlodszy??? ponoc kobiecie nie wypada pierwszej proponowac spotkania...nie zalezy mi jakos specjalnie...

Gość Normalna kobieta ok 30
Odpowiedziałam Ci w tamtym topicu :)

Gość ddfghgh
zaraz go poszukam :)

Gość ddfghgh
kobieto, zajeta tzn ze mam kogos...ale tamtej dziewczynie mowicie ze to takie narzucanie sie, czy w moim przypadku to nie jest juz narzucaniem sie???

Gość ddfghgh
a jak napisze smsa "jestes niesmialy, czy nie chcesz sie spotkac?" to bedzie ok??? ale ja moze i bylam nie za bardzo chetna dac numer, ale jednak odezwalam sie, myslalam ze teraz on przyjmie inicjatywe w swoje rece....z jednej strony jakby mial mnie w dupie to by nie pisal np dzis rano, a z drugiej...nie proponuje spotkania!!!

W tym przypadku nie ma mowy o narzucaniu, bo inicjatywa wyszła od niego-w sensie numeru :) I sa jakies ciepłe sms-y, więc możesz działać. Tyle, że nie pisz tekstów typu "jesteś nieśmiały?" Źle się może poczuć.Najlepiej, żeby wyszło naturalnie, tak jakby niezobowiązująco rzuć przy okazji, że moglibyście się spotkać i pogadać.

Gość ddfghgh
mozesz mi konkretnie napisac, co mam mu napisac np "czy chcesz sie spotkac?" tak prosto z mostu???

Gość ddfghgh
up up up. czekam na inne opinie :)

Gość ANAL
nie kurw sie jesli masz juz kogos

Gość ddfghgh
jeszcze nie wiem czy bede sie "kurwic" na razie chce sie spotkac na piffko powiedzmy

Ma wyjść naturalnie. Typu: co byś powiedział na spotkanie na piwo czy coś. Ciężko tak dać receptę :) Ważne, żebyś nie wyjechała od razu tylko żeby niby tok rozmowy na to naprowadził :)

Gość ANAL
czyli bedziesz sie k*rwic

Gość ANAL
zeby moja dziewczyna zaczela sie spotykac czy lizac z jakims gachem to bym jej to szybko z glowy wybil

Gość myku
A ile Ty autorko topicu masz lat?

Gość Hmm autorka brzmi jak góra
17-latka, on 4 lata młodszy- czyli 13. Zostaw go, bo to kryminał :P

Gość ddfghgh
hahahahaha, dziekuje za 17 latke :)

Gość to Twoje zycie
pewnie wiesz ze zachowujesz sie jak dzieciak. Z ludzmi nie postepuje sie jak z rzeczami...ten lepszy to zmieniam. Dowiesz sie kiedys moze o tym ale pewnie bedzie juz za pozno. Pamietaj ze ludzie maja tez uczucia.