Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikea

Artur czy Paweł ?

Polecane posty

Mam chłopaka- Paweł, 4 lata starszy ode mnie, kocha mnie, jest o mnie chorobliwie zazdrosny, gdy pisze z jakimś kolegą to zaczyna się denerwować , wyzywa mnie, zrywa i w ogóle. On zrobi dla mnie wszystko ale jak jest na mnie zdenerwowany to np. kabluje moim rodzicom co robię i w ogóle . Chłopak w moim wieku - Artur, ode mnie z klasy, w stosunku do mnie był miły i w ogóle, mówił że mnie kocha i że on nigdy nie zkończy tego co jest między nami a ja tylko sie z nim przytulałam zwierzałam i kilka razy całowałam. Artur chciał ze mną być i nie wiem którego wybrać to jest mój pierwszy problem . A oto drugi, nie chodziłam przez tydzień do szkoły bi miałam problemy ze zdrowiem, przyjaciółka mi napisała sms-a że Artur jest z Anką (dziewczyną która była moją 2 przyjaciółką i wiedziała o Arturze) Po tym smsie zwyzywałam Artura to był głupi inpuls , ale on mi nic nie odpisał, co sie puźniej dowiedziałam to był tylko żart żeby jakiś tam chłopak odczepił sie od niej (Ale artur jej sie podoba, prosiłam ją żeby poszła i wyjaśniła z nim tą sprawe bo on mówi po całej szkole że on ją kocha a ona zaprzecza niestety nie poszła ) . Po tym od razu poszłam do szkoły i idąc na nagach szedł on z kolega a ja tylko do tego kolegi cześć Łukasz a Artur sie obraził . Puźniej chciałam z nim sie tylko kolegować ale zdałam sobie sprawe że tylko kolegować sie z nim nie potrafię ... Więc chciałam żeby było tak jak zawsze i napisałam mu to a ten do mnie tekstem : Jak byś skończyła z Pawłem to by było inaczej ! A ja nie wiedziałam co mu powiedzieć ... Powiedział mi że ja mam teraz Pawła a on ma Ankę Którą kocha . Mi też tak mowił i on to dajej czuje do mnie ... Co mam zrobić ? Proszę pomocy ;((

Gość HAHAHAHAHAHAHA
A ILE TY DZIEWCZYNKO MASZZ LATEK? obys dorosła i nie dawala w przyszlosci na prawo i lewo... artur.... pawel....a moze inny.....