Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawkolcach

Ślubna Księga Gości

Polecane posty

Gość zakochanawkolcach

czy spotkałyście sie z czymś takim na weselach? Co się do niej wpisuje? życzenia, a może wrażenie z wesela? A poza tym kto się opiekuje tą księgą? Swiadkowie czy ona gdzieś lezy? Moja siostra mówiła, że chciała by mieć taką księgę gości, jestem jej świadkiem i nigdy nie spotkałam takiego zwyczaju. Pozdrawiam Was

Gość zakochanawkolcach
to moze podzielisz się doświadczeniem??

wpisuje się co chce. można podzielić się wrażeniami z wesela, wpisać życzenia, napisać co się podobało co nie, itp. Polecam również dogadać się z fotografem albo od razu zamówić u fotografa księgę gości. Niektórzy robią zdjęcia od razu do tej księgi i też świetna pamiątka się robi. Nabiera całkiem innego charakteru wtedy.

ja miałam taką księgę na pierwszej stronie jest takie coś napisane : Pamiątkowa Księga Gości Na okoliczność zawarcia Związku Małżeńskiego przez .......................... i ......................... w dniu 13 czerwca 2009 roku w Kościele.................... w ......................... to jest napisane na takiej doklejone przezroczystej kartce, później jest nasze wspólne zdjęcie a na kolejnej doklejonej kartce mamy taki wierszyk : Gościu Miły, Gościu Drogi Zanim opuścisz weselne progi W księdze ślubnej złóź życzenia Tak byśmy mieli piękne wspomnienia Prosimy o wpisy Gości przemiłych: opinie, życzenia i zażalenia. Słów kilka wystarczy by pamięć zatrzymać, by później po latach móc dzień ten wspominać. Chcemy w pamięci czas ten uwiecznić, Aby nie stracić ani chwileczki. Z kielicha marzeń wciąż czerpać natchnienie By radość przeżywać na samo wspomnienie. ............ i ............ my mieliśmy taką księgę http://allegro.pl/piekna-ksiega-gosci-weselnych-album-slub-200-stron-i1571498423.html super sprawa, mieliśmy dużo wpisów, nawet od orkiestry i kucharek, a księga leżała na osobnym stoliczku koło orkiestry i każdy podchodził i się wpisywał można też puscić ją w ruch do stolika tak aby każdy gość się wpisał, często ją przeglądam, wkleiłam tam mnóstwo zdjęć naszych wspólnych

Gość Beata

Księga gości to świetna pamiątka!Pamiętam, że zamawiałam ją na siloo.pl. Do dziś wygląda super. Niedawno mieliśmy rocznicę ślubu i wspominaliśmy wesele czytając wpisy gości.