Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kathy27

Mleko początkowe ...jakie najlepsze?

Polecane posty

Moja córeczka ma 3 tygodnie i niestety karmiona jest mlekiem modyfikowanym:( Zaczeliśmy od NAN - mała nie toleruje tego mleka, kolki bóle brzuszka - tragedia, znalazłam w sklepie "Bebilon dla dzieci z kolką" było jeszcze gorzej! Co robić? jakie mleko stosować aby nie szkodziło mojej córce jeszcze bardziej?

Gość amnimo
może ma alergię na mleko? nietolerancję laktozy? moja mała tak miała, stąd bóle brzuszka ii inne atrakcje. zamiast eksperymentować porozmawiaj z lekarzem.

Gość a czy
ma biegunki, wysypke? jeśli tak to do lekarza bo moze mieć alergie na białko. jeśli nie to może ma "tylko" :( kolki

Gość a moze to
nie od mleka. dajesz jej coś jeszcze? np zelazo, herbatke koperkową? też mogą powodować bóle brzuszka

Gość moim zdaniem super jest
mleko Hipp.... mnie samej smakuje ;) niestety zaczęłam od Bebilonu, który jest słodszy i Mały nie chce go pić...

ja przechodzilam tez to samo. Hocki klocki z mlekiem modyfikowanym... niestety musisz zmieniac i próbowac. My spoczelismy na Bebiko.

ja za pierwszym razem podałam nan, i była makarena. Potem zdecydowaqłam sie na Bebilon 1, było lepiej, ale tez lekkie koleczki. Poza tym nie wolno co chwile zmieniac mleka maluszkowi. Dziecko musi sie przyzwyczaić do mleka. Przy każdej zmianie mleka beda mał kolki bądź większe, każde dziecko jest inne. Wystarczy przeczekać najgorsze. Nam to zajęło około 3 tygodni, teraz jest już ok.

Gość mama hubrta
mój maluch tez próbował różnych i staneliśmy na nutramigenie- na receptę. smierdzace ale mały nie żadnych problemów

Gość betaze
my zaczynaliśmy od Enfamilu - okropne!!!!!!mały pluł nim na odległość. Potem był Nan, ale też mu nie podchodził. Teraz je Bebilon Pepti 1- na receptę, i jest wszystko ok!

Mój syn pierwsze jadł Nan ale,miał wysypke i po konsultacji z lekarzem je bebilon pepti,na recepte.