Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleferfref

zrobilybyście to?

Polecane posty

Gość kleferfref

zastanawiam się czy powiększyć biust na rozmiar C. Mam B i drobną sylwetkę ( 60 48 kg). Robiłam symulacje na komp i wyglądało to świetnie , przez to mam bardziej kobiece kształty bo przy tym mam wąską talie . Mam taką możliwosc bo mam teraz na tyle kasy. Nie robilabym sylikonu tylko powiekszała solą fiziologiczną

Gość a wiesz ze
nie mozna karmic piersia potem?

Gość kleferfref
mój partner mi w sumie od radza bo mam dopiero 20 lat poza tym podoba mu się moj biust bo jest dość kształtny.. ale z drugiej strony ja lepiej bym sie czula z większymi.. No i boje sie czy operacja wyjdzie dobrze

Gość
jak pod miesień to mozna :O ja juz jestem przekonana tylko czekam na fundusze :O😭

Gość kleferfref
no to też w sumie jest problem bo chcaielibysmy mieć dzieci za 2 może 3 lata

ja bym ci odradzała, w sumie jak masz dobrą sylwetkę to mały biust skorygujesz dobrymi ubraniami no i chłopakowi wszystko pasuje:) a co do samej siebie to musisz powoli nauczyć się to zaakceptować i polubić:)

Gość kleferfref
żeby zobaczyć musicie zaznaczyć ,że zabieg ma być przeznaczony dla was , a potem ,że interesuje was powiększenie piersi

Gość facet wie najleeepiej
w życiu, lepsza nawet całkowita płaskość niż sztuczny silikonowy cyc, który nawet jakbyś się schylała to nie zmieni on swojej pozycji, a jak będziesz skakała to on będzie 'stał' w miejscu, zabawnie to wyglada :)

Gość lklklklkkkkkk
mały biust jest akurat do takiej figury, z dużymi cycami bedziesz wyglądac karykaturalnie

Gość
2 odpada :O reszta ok :) cież ocenic bo z róznych perspktyw :O

Gość mys2ka
ja mam rozmiar A i boli mnie to że mam mały biust i to zawsze będzie miejsce którego będę się wstydziła, ale dużo chłopaków mi powiedziało, że małe biusty są najlepsze. nie popełniaj błędu. są dziewczyny które chciały by mieć taki biust jak ty