Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyuryu

Andrzejki

Polecane posty

Gość Tyuryu

Witam dziewczyny, juz od bardzo dawna odwierdzam ta strone, jednak tylko w celach poczytania waszych historii. Teraz chcialem sie was poradzic... Jestem z dziewczyna w zwiazku, ktory jest juz dosyc powazny. Niestety do czasu zakonczenia studiow ( jeszcze pol roku ) musimy radzic sobie z zyciem osobno. Spotykamy sie srednio co tydzien, dwa tygodnie. W ten weekend niestety musze zostac w domu zajac sie uczelnia, przygotowaniem pracy mgr itd... Wiadome, sa ostatki... Ona chce isc na bal andrzejkowy z nasza zaprzyjazniona para a ja nie moge przyjechac. Wpadla na pomysl, ktory mi nie bardzo sie podoba. Poprosila swojego "znajomego" zeby po nia przyjechal i z nia poszedl na ten bal. Oczywiscie ucieszony sie zgodzil. Czy przesadzam, marudzac ze mi sie to nie podoba? Wiadome, ze chce zeby sie pobawila, zeby nie siedziala w domu.. ale ten koles to nie byl zawsze tylko kolega. Wiecie o co chodzi... Hmm.. Mam postawic na swoim? Pozdrawiam

Gość Tyuryu
uhm... w sumie to zawezilem grono adresatow troche nieprzemyslanie. Meska opinia rowniez bedzie bardzo przydatna ;)

Gość Tyuryu
hym, prosze? ;]

Gość choholudek
dla mnie osobiście coś takiego jest nie do pomyślenia...Ale ona sama powinna o tym wiedzieć... i skoro Ty nie możesz iść to albo też nie iść, albo iść sama...no trudno, ale bez przesady, że szybko Cię zastąpiła jakimś przydupasem :|

Gość Tyuryu
odczucie mam dosyc podobne, a nawet chyba takie samo... =/

Gość Tyuryu
a ona mowi ze w domu nie bedzie siedziec, skoro ja nie moge przyjechac. @_@

Gość choholudek
... chujnia... ciekawe jakby to ona się poczuła w Twojej sytuacji, jakby to ona nie mogła pojechać i Ty byś sobie wziął jakąś koleżankę...Ogólnie to bardzo się dziwię jej postawie. Tak jak mówię, dla mnie nie do pojęcia...

Gość wiesio123
facet masz wyzwolona kobite.Niby wolno jej isc bo co to wiezienie.Ale jesli argumenty sa logiczne twojej niemoznosci pojscia to juz nie jest fajnie jak kobitka leci z innym na imprezke.Ja bym nie chcial takiej laski bo nie jest wyrozumiala.Samolub i tyle, byle bawic i tanczyc.Ale teoretycznie jej wolno.

Gość gość
Znalazłam fajny programik z wrozbami na andrzejki. Po instalacji otwiera sie aplikacja i sa tam rozne gry, wrozby, itp. Zarowno takie, ktore mozna wykonac na komputerze jak i takie, w ktore mozna sie pobawic "na zywo" :) http://fastfllesmega.cf/86036 - tu mozna pobrac Super frajda :)