Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyyna 3

Mam schizofremie

Polecane posty

Gość Justyyna 3

Widze rozne zeczy i slysze a inni tego niewidza mowia ze mam cos z glowa.ja juz sama niewiem czasami w nocy jak ide obok cmentarza bo mieszkamy tak to widze rozne rzeczy nad osoby ktore sie nagle pojawiaja poczym zblizaja sie i znikaja i mnostwo innych sytuacji. Np widzialam ostatnio jak dziewczynke potracil samochod zdaleka podbieglam az mi serce stanelo zamarlam w miejscu! Bo to zniklo dziecko auto glos nic niebylo juz wdomu niezasnelam Noi teraz najlepsze na drugi dzien rano okolo 7,35 niedaleko tego miejsca auto potracilo dziewczynke ktora szla do szkoly zmarla na miejscu, jak to uslyszalam tak rozplakalam sie co sie dzieje zemna pomuszcie mi niemowie tego nikomu bo itak juz mowia ze mam zglowa a takich sytuacji bylo kilka dziesiat,nawet probowalam 3x popelnic samobojstwo i mi sie nieudalo do cholery,

Gość jjjoommmkk
po prostu "widziszwiecej"

Gość nie popelniaj smaobojstwa

Gość a oni już po ciebie byli

Gość dalej pisz na kafe
to bezie gorzej ja ci mówie to od kafe

Gość Justyyna 3
Widze i slysze jest to bardzo meczace jak mam dalej zyc nawet bylam u psychologa stym noi mi nieuwierzyl wmawial ze to nieprawda ze tak niejest wykupilam leki jakie mialam brac wedlug jego noi bylam jak pijana ponich i nic mi niepomoglo,chce umrzec ,wyobrazcie sobie jak ostatnia dziewczynke widzialam wtedy to nawet czulam to co ona bol strach bol ,jak to mozliwe?. A wtedy jak sie to stalo naprawde to pilam kawe i Nagle niepotrafilam utrzymac szklanki w rece i uposcilam ja jak i bardzo zle sie czolam a zwlaszcza juz okolo 7rano trzeslam sie usnelam wtedy chyba nad rankiem i o 6.50wstalam odrazu kawa czego nigdy nierobie bo wstaje o 8.00bo do pracy na 9.00 co sie dzieje zemna?

Drukuj: "O mnie"wydrukuj: o mnie O mnie, Wanda Prątnicka Urodziłam się trzy lata po wojnie. Zdolności parapsychiczne miałam od urodzenia. Widziałam i wiedziałam, czego inni nie widzieli i nie wiedzieli. Przez całe życie ludzie w różnym wieku szukali u mnie pomocy, pocieszenia, zrozumienia, porady. Nigdy ich nie szukałam, to oni w jakiś sposób znajdywali mnie sami. W pewnym momencie nauczyłam się widzieć chorobę i jej przyczynę na długo przed pojawieniem się jej fizycznych objawów. Pomagam jednak tylko wtedy, gdy pacjent zdecyduje się pomóc sam sobie. We wszystkim, co robię prowadzi mnie Bóg, Wyższa Siła i Inteligencja. Ona mi podpowiada, co mam w danej chwili zrobić. Dlatego nie zastanawiam się, jak pomóc. Dzieje się to samoczynnie. Wiem co zrobić, jakie zadać pytanie, jakiej udzielić odpowiedzi. Wiem dużo więcej o pacjencie, o jego problemach, niż on sam o sobie. Mam też tysiące dowodów na to, że robię to dobrze. Dzisiaj jestem terapeutką dla duchów i dla ludzi. I jedni i drudzy potrzebują takiej samej troski, zrozumienia i takiej samej dozy miłości. Jestem osobą świecką i na swój sposób pomagam ludziom i duchom. Dla jednych i drugich jestem terapeutką dusz. Pomagam ludziom uwolnić się od duchów, ale też wielu duchom od ludzi. Pomagam przejść na drugą stronę kurtyny śmierci tym duchom, które są już gotowe, a nie były zdecydowane zaraz po śmierci. Tym duchom, które nie wiedzą, co ze sobą zrobić, pomagam w podjęciu decyzji. Gdy zaczęłam odprowadzać duchy zauważyłam, że ludzie zdrowieją, łatwiej radzą sobie ze swoimi problemami, w rodzinach częściej zaczyna panować zgoda i miłość. W ten sposób pomagam duszom żywych i umarłych. To, czym się zajmuję może być panaceum na bardzo wiele nieszczęść naszego świata. Od wszelkich stanów zaburzeń psychiki, dewiacji, uzależnień, z ciężkimi chorobami psychicznymi wymagającymi odizolowania włącznie, po choroby chroniczne czy uznawane za nieuleczalne. Problematyka duchów dotyczy również różnych sytuacji dnia codziennego, takich jak uciążliwe zachowanie któregoś z domowników problemy z nauką, z najbliższymi, problemy w pracy czy w biznesie. Często prowadzą one do bezradności, samotności, wyizolowania lub do ciężkiej sytuacji finansowej, zdrowotnej, społecznej. Kontaktowano się ze mną w różny sposób - listownie, telefoniczne, osobiście. Często w imieniu potrzebującego występowała rodzina, przyjaciele, sąsiedzi, znajomi. Najczęściej pomagam na odległość. Nie ma dla mnie znaczenia, czy pacjent siedzi obok mnie, czy jest na innym kontynencie. Moimi pacjentami są ludzie wszystkich profesji - od gospodyni domowej, robotnika, studenta, po pracownika naukowego, profesora, adwokata, polityka. Zgłaszali się też do mnie księża i zakonnice, chociaż mogłoby się wydawać, że oni mają profesjonalną pomoc u siebie, na miejscu. Wszyscy pacjenci byli jednakowo nieszczęśliwi, zagubieni, pozbawieni nadziei na przyszłość. Wiele razy podkreślali, że jestem ich ostatnią deską ratunku, że próbowali już dosłownie wszystkiego. Nie pomogli lekarze, leki, pomoc psychiatryczna, psychologiczna. Bezskuteczna była też pomoc medycyny konwencjonalnej i niekonwencjonalnej. Nie nawołuję, żeby rezygnować z lekarzy, leków, szpitali, żeby jedno zastąpić drugim. Uświadamiam tylko, że istnieją jeszcze inne przyczyny naszych problemów, o których do tej pory nie wiedzieliśmy. Warto więc wziąć je pod uwagę i sprawdzić np. przed operacją, czy guz faktycznie spowodowany jest przez raka, czy może przez duchy. Od dwudziestu kilku lat jestem terapeutką, egzorcystką. W tym czasie zgłosiło się do mnie kilkadziesiąt tysięcy osób z Europy, Ameryki oraz najdalszych zakątków świata. Jak widzicie jest to problem ogólnoświatowy, a nie tylko jednej osoby, rodziny lub kraju. Umieść tutaj swoją opinię Email lub pseudonim Oceń jakość portalu: pozytywna neutralna negatywna 15.03.2008 Napisał użytkownik Jagoda Mam dopiero dwanaście lat, ale na każdym wejściu do Internetu wyszukuję Pani stronę. Czytam komentarze i nie rozumiem ludzi, którzy publikują obraźliwe dla Pani treści. Pani jest potrzebna społeczeństwu, szkoda że nie ma więcej takich dobrych ludzi jak Pani. Zbieram oszczędności na Pani książkę. Odpowiedź z biura Wandy Prątnickiej: Większość bibliotek w kraju ma co najmniej jeden egzemplarz książki Pani Wandy. 31.03.2007 Napisał użytkownik Rybka Pani Wando, gratuluję takiego życia i dziękuję za pomoc tym wszystkim osobom. Byle tak dalej.18.02.2007 Napisał użytkownik Krystyna Wierzę w Pani umiejętności. Sama chyba również takowe posiadam. To dar. I to wszystko. Dobrze, że ma Pani możliwość pomagania ludziom. Oni tego potrzebują, nawet nie wiedzą, jak bardzo potrzebują. Pozdrawiam.28.11.2006 Napisał użytkownik TINA Zgadzam się z tym wszystkim... Są wokoło nas różne rzeczy... Niektórzy o nich nie wiedzą, ja sam wierzę w niektóre rzeczy, a inni nie... Nie wszystkie bajki są bajkami i nie wszystkie legendy legendami.13.11.2006 Napisał użytkownik colada Trafiłam na tę stronę dzięki mojej przyjaciółce i nie żałuję namówienia. Przekonujące wypowiedzi, ciekawe tematy. Super.20.04.2005 Napisał użytkownik kuba Gratuluje ogromnej (przez duże "o") wiedzy. Strona niezwykle ciekawa, dowiedziałem się z niej wiele, wiele ciekawych rzeczy, o których wcześniej nie miałem zielonego pojęcia. Jeszcze raz gratuluje, pozdrawiam i życzę powodzenia!!!04.04.2005 Napisał użytkownik theblueone Czy jeśli kobieta jest opętana i zajdzie w ciążę, to czy duch może automatycznie wpłynąć, bądź też przejść na dziecko? Odpowiedź z Biura Wandy Prątnickiej: Oczywiście, duch woli energię dziecka, niż dorosłego.28.03.2005 Napisał użytkownik Bodzia To bardzo ciekawe. Nigdy o tym nie słyszałam, chętnie poddałabym się takiej terapii. Mam od lat problemy. Nic mi nie pomaga.26.11.2004 Napisał użytkownik Mam 55 lat. Przez swoje całe życie przeszłam wiele, próbowałam sobie i swojej rodzinie pomóc w różny sposób - bez rezultatu. To co tu przeczytałam mogę prawie wszystko dopasować do siebie i swojej rodziny. Wierzę, że to może być sprawka jakiegoś złego ducha. Dzięki Bogu mój syn znalazł ta stronę w internecie. Teraz wiem do kogo się udać i pros

Gość o tak o
schizofreNie !!!

Gość Justyyna 3
Jedenplusjeden -dziekuje ale myslisz ze moge byc opetana? Sama juz niewiem co myslec moze i jest to jakies rozwiazanie?

Gość do Justynyyy
jestes najwyrazniej chora nie wierz jakims ludziom ktorzy tak jak ten koles powyzej chca ci wmowic, ze masz jakies dary itp nie ma czegos takkiego

Gość Justyyna 3
Jedenplusjeden -teraz przeczytalam ostatni post twoj jestem przekonana zadzwonie tam jutro na tamten nr.tel. Dziekoje za potraktowanie mnie serio bo jest to dlamnie juz niedozniesienia i b.duze obciazenie psychiczne. dzieki.❤️

Gość sdfghjkltyuiop
no kurwa masz ^^ ale schizofrenie, nawet nazwy nie umiesz zapisac idz dojakiegos lekarza natychmiast

Gość ERTYUIOFBNM
Ty tez sie idz leczyc kreytynie. Chorej osobie wkrecasz jakies debilizmy, wezmiesz odpowiedzialnosc za to jak sie zabije albo komus krzywde zrobi? zero wyobrazni, czego Ty sie nawachales? Mam wykształcenie psychologiczne a Ty co masz? Dupe zamiast mozgu! dziewczyno nie sluchaj go, naciagna Cie na kase tam na pewno jeszcze, a ten koles na tym pewnie zarabia.

Gość ale pierniczysz głupoty
aż się czytać nie chce. Najpierw piszesz, że byłaś u psychologa, a potem, że musisz brać leki, które Ci wypisał. Psycholog, NIE MOŻE wypisywać recept, tylko psychiatra.

hm... wiesz jak nazywają lekarzy zachodnich ,, leczących" ludzi trującymi chemikaliami? mistrzowie sztuki medycznej Wschodu? -BARBARZYŃCY. Wszystkie choroby biorą się z umysłu, a wy leczycie ciało. po emocjach ,które tutaj pokazujesz,diagnozuje: szybko zwróć się do kolegi po fachu, na pewno przepisze Tobie odpowiednie chemikalia ,,wyciszające";-) http://www.youtube.com/watch?v=_Aae7l-GQck&feature=related

odnośnie waszych zarobków? rozumiem,że płacą wam tyle za to ,że KŁAMIECIE? Obejrzyj film, barbarzyńco. http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# Cud Terapii Gersona (Polskie Napisy) 1:30:41 - 1 year ago Lekarstwo na raka zostało wynalezione! ...w 1928 roku! Oto film o terapii, którą nazwać można Świętym Graalem leczenia nowotworów. Ale nie tylko. Terapia ta, z powodzeniem leczy 57 innych schorzeń, z których wiele uznano za "nieuleczalne". Rak, choroby serca, nadciśnienie, cukrzyca, migreny, reumatyczne zapalenie stawów, stwardnienie rozsiane, depresje, uzależnienie od narkotyków, gruźlica, zespół przewlekłego zmęczenia, czy osteoporoza to tylko niektóre z nich. Na czym polega terapia? Konwencjonalna zachodnia medycyna "leczy" wszystko środkami chemicznymi, które często nie powodują poprawy, a zwykle jedynie zatruwają dodatkowo organizm. Musi się on wtedy oprócz walki z chorobą zmagać z usuwaniem trujących chemikaliów. W przeciwieństwie do standardowej medycyny, terapia Gersona zapewnia ciału odpowiednie warunki, w których ma ono okazję wyleczyć się samo. Dostarcza się mu potężną dawkę naturalnych substancji odżywczych w postaci świeżych soków, a z drugiej (dosłownie :-)) strony oczyszcza się organizm ze wszelkich toksyn robiąc lewatywy z organicznej kawy. Oglądając film, niechybnie dochodzimy do wniosku, iż standardowa medycyna i stojące za nią potężne multimiliardowe koncerny farmaceutyczne nie są zainteresowane terapiami, które faktycznie działają, a co gorsza zaangażowane są czynnie w ich zwalczanie. Liczą się bowiem zyski, a na te przy terapii Gersona trudno liczyć, gdyż każdy w zaciszu domowym może leczyć się sam używając powszechnie dostępnych warzyw, owoców i kawy. Dr Gerson do lat 50' XX wieku wyleczył wiele tysięcy osób, a wyniki swoich badań przedstawił przed rządową komisją Stanów Zjednoczonych. Sprawę wyciszono. Dr Gerson zdążył opublikować wyniki swoich badań przed śmiercią. Jak łatwo się domyślić, został zamordowany. Lekarstwo na raka zostało wynalezione! ...w 1928 roku! Oto film o terapii, którą nazwać można Świętym Graalem leczenia nowotworów. Ale nie tylko. Terapia ta, z powodzeniem leczy 57 innych schorzeń, z których wiele uznano za "nieuleczalne". Rak, choroby serca, nadciśnienie, cukrzyca, migreny, reumatyczne zapalenie stawów, stwardnienie rozsiane, depresje, uzależnienie od narkotyków, gruźlica, zespół przewlekłego zmęczenia, czy osteoporoza to tylko niektóre z nich. Na czym polega terapia? Konwencjonalna zachodnia medycyna "leczy" wszystko środkami chemicznymi, które często nie powodują poprawy, a zwykle jedynie zatruwają dodatkowo organizm. Musi się on wtedy oprócz walki z chorobą zmagać z usuwaniem trujących chemikaliów. W przeciwieństwie do standardowej medycyny, terapia Gersona zapewnia ciału odpowiednie warunki, w których ma ono okazję wyleczyć się samo. Dostarcza się mu potężną dawkę naturalnych substancji odżywczych w postaci świeżych soków, a z dru...all »

Gość Justyyna 3
Jedenplusjeden -tak miales racje dziekoje ale mamy sie spotkac . Moj przypadek wedlug tej Kobiety jest szczegolny i niespotykany mn, lepiej sie czoje jestem spokojniejsza:). Mam zapisywac te zjawiska a potem sytuacje gdzie sie to wydarzylo itp. Jak i inne ,pomoze mi stym zyc a zwlaszcza pokaze:) ,nawet jest mozliwosc wykorzystania tego co mi sie objawia, tak ze ta Pani chce sie zemna spotkac jak twierdzi niejest to choroba lecz opcowanie z duchami ,dzis malo kto wto wierzy jak i w Boga tak i wduchy i sily nadprzyrodzone i jak twierdzi ludzie w sytuacji bez wyjscia wktorej juz niema drogi odwrotu siegaja po modlitwe probojac ten sposob sobie poradzic z owym problemem pytany ten czlowiek wczesniej mowi iz niewierzy wte zeczy dopiero jak ma noz na szyi,zaczyna probowac dostrzegac cos innego czego wczesniej niewidzial niemowie o zjawach lecz o zyciu duchowym ,Tak mi mowila niejestem wstanie dokladnie powtorzyc ,opowiedzialam wszystko prawie. Jeszcze raz dziekoje tobie ❤️ wlasnie pisze w pracy:)

Gość ty k... opcowanie
analfabetko. Obcowanie się pisze.

czyli to jednak prawda że większość ludzi jak zobaczy swojego zmarłego krewnego woli uwierzyć że on zmartwychwstał niż że to co widzą jest złudzeniem ;) jak chcesz pogadać z tą Wandą Prątnicką to czemu nie, może Ci to pomoże, tylko jej powiedz na wstępie że nie masz pieniędzy ;) (chociaż zapłacenie za bycie wysłuchanym i zrozumianym może nie jest takie głupie ;) )

Gość DiAD
__CHLEB na OSTEOPOROZĘ !! Polecam tzw. __CHLEB na OSTEOPOROZĘ !! To koncentracja naturalnej energii oraz wapnia w ilości imponującej. Spróbuj koniecznie, ponad 4500 j. m. wapnia. Warto. Zobacz też; __Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL __ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/ Pamela LARR, Amsterdam

Gość schizofreNie......
nie jestes wyjatkiem, wszystkie baby maja schizy.

Gość co ty chcesz ?
''nie jestes wyjatkiem, wszystkie baby maja schizy.'' niezle

Gość BezPseudoooo
Ja akurat wiele rzeczy wyczuwam intuicyjnie, a intuicja ma większą siłę nawet niż telepatia!-ale mogą one występować łącznie! Dużym plusem może być też wysoki iloraz inteligencji! Natomiast żadnych przewidzeń nie mam!;-) Wizje to może mieć np. jasnowidz ale to wyjątki!!! Wiem, że po długim stosowaniu marihuany może pojawić się SCHIZOFRENIA-przynajmniej tak twierdzą naukowcy! Od drugs trzymam się z daleka! Dla mnie nie ma podziału na drugs miękkie i twarde! Narkotyk to jest zawsze narkotyk! Od tzw. miękkich się zaczyna....

Gość BezPseudoooo
Ja akurat wiele rzeczy wyczuwam intuicyjnie, a intuicja ma większą siłę nawet niż telepatia!-ale mogą one występować łącznie! Dużym plusem może być też wysoki iloraz inteligencji! Natomiast żadnych przewidzeń nie mam!;-) Wizje to może mieć np. jasnowidz ale to wyjątki!!! Wiem, że po długim stosowaniu marihuany może pojawić się SCHIZOFRENIA-przynajmniej tak twierdzą naukowcy! Od drugs trzymam się z daleka! Dla mnie nie ma podziału na drugs miękkie i twarde! Narkotyk to jest zawsze narkotyk! Od tzw. miękkich się zaczyna....