Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Gość wyssany5
dla mnie jest, tym kim chce być jest :classic_cool: mówi o sobie , to co naprawdę czuje, lubimy ją i That" s all what I can say. Damo... we like You zusamen do kupen :) :) :) 🌻

Gość ktośśśśśśś
nie rozsylam przesłałam Ci widomosc z innego Twojego topicu Milego wieczorku:D

Gość dominik1000
Również sprawdziłem i Tajemnicza Dama to jakiś projekt. Nudzi sie dziecku i tyle.

Gość agnieszka taka
Ale i tak dużo osób dało sie nabrac tej krętaczce.

Co chcecie uzyskać ? Kto mi uwierzy, to uwierzy, kto nie, to trudno.. Idźcie już dzieci, bo dobranocka się zaczęła 🖐️ Jakieś głupie podszywy i prowokacje.

Gość agnieszka taka

Gość agnieszka taka

I nie będę się głupio tłumaczyć. Mam zrobić zdjęcia moim dokumentom, żeby udowodnić ? Z mojego e-maila chyba nie korzystam tylko ja... nie znam się na informatyce i nie mam zamiaru snuć przypuszczeń. Zresztą mnie to nie obchodzi. Jakieś dzieci, czy inne gówno próbują mi wmówić kim jestem. Ehh.. te dzieci.. :classic_cool: :P

damo-nie pzrejmuj sie,ignoruj ja cie lubie ,a jesli bys nawet byla jakims projektem ( brednie) to przynajmniej mozna z toba normalnie porozmawiac ,opowiadasz o sobie i swoich przezyciach ,a nie czynisz zla jak co niektorzy tutaj probuja macic chyb komus zal dupe sciska ,ze nasz topik jest ciagle zywy:0 prosze-nie daj sie sprowokowac pozniej beda wysuwac jakies glupie argumenty "zusammen do kupen";)

Damo - jesteś kim jesteś. Ale wątpię by Twoje odczucia opisywane były nieprawdziwe. Nikomu nie chciało by się udawać czegoś takiego i o tym pisać. Więc olej pomarańczowych, niech czepią się tramwaju. Świetny sobie znaleźli cel życiowy. Kafeteryjni detektywi. Taka marna wersja Sherlocka. Skoro tacy zdolni, niech się na policje zgłoszą i pomagają albo na własny rachunek rozpracowują sprawy kryminalne. I proszę Cię, nie daj się tym razem sprowokować do wymiany słów. Ignoruj.

Chciałem Wam polecić książkę (to jeszcze nie ta, o której kilka dni temu wspominałem). "Człowiek w poszukiwaniu sensu" - Viktor E. Frankl - wydanie 2009 więc na pewno do dostania. Autor jest psychoterapeutą, twórcą nurtu logoterapii, czyli w uproszczeniu terapii przez sens życia. Co jest wyjątkowego w autorze - moim zdaniem, choćby na pierwszy rzut oka to, o czym właśnie opowiada w tej książce - przeżył obozy koncentracyjne. Spędził w nich trzy lata. Tak więc to nie są jakieś wydumane teorie filozofa, co sobie bajdurzy. Ale coś, co skonfrontował osobiście z tak nieludzkim doświadczeniem. I jak sam mówi - tylko sens dawał szansę przeżycia - i jemu i innym. Bez niego błyskawicznie przestawali mieć jakiekolwiek szanse.

Nie wiem skąd Oni mają takie informacje.. Ktoś musiał się wkraść, czy coś innego. Jeśli chodzi o komputery, to jestem zupełnie łysa :P Tym razem na pewno nie będę się z nimi kłócić, bo nie zależy mi, aby udowodnić im kim jestem. Dziękuję, że mi wierzycie :D A ci kretyni niech się lepiej nauką zajmą ... :) Jak tam wieczór ? Not - i co dostałeś :classic_cool: ? ( jeśli można wiedzieć :) )

Gość ktośśśśśśś
Nie pisze tego by zrobic Ci przykrosc przekazalam Tobie co ktos napisal na konkursowym topicu tyle Jak zauwazysz to na samej gorze jest napisane kto to pisal

Gość ktośśśśśśś
ale nie powinnas miec nic do mnie, bo czytalam sobie tamten topic gdzie ktos wyslal link do tego topicu wiec Ci napisalam bo zauwazylam ze tam Cie nie bylo a sa tam ludzie ktorzy tez Cie lubia poprostu wzilam skopiowalam i wkleilam tu zajrzyj tam to zobaczysz

Gość ktośśśśśśś
Nie pisze tego by zrobic Ci przykrosc przekazalam Tobie co ktos napisal na konkursowym topicu tyle Jak zauwazysz to na samej gorze jest napisane kto to pisal

Gość wyssany5
nie planuję .... wiecie co ??? cały czas myślę o kimś z topiku ...... serce bije mi szybciej.....

Przecież się chwalę - dostałem książkę, którą polecałem, bo już ją prawie pochłonąłem. O autorze już kiedyś czytałem, dawno wspominałem Ktosi, a ta ma pamięć że ho ho ;)

Gość wyssany5
nie , powinienem skasować ten poprzedni post.

Gość wyssany5
te obozy koncentracyjne.. czytałem ostatnio na onet pl. artykuł o wigiliach w Auschwitz . Rasa nadludzi postawiła choinkę na placu , żydowska orkiestra grała kolędy, pod choinką leżały zwłoki zmarłych w ciągu dnia więżniów ( taki niemiecki żart-prezent ). Przedstawinie wigilijne trwało pare godzin , a jak ktoś zasłabł na mrozie , to stawał się prezentem choinkowym po wcześniejszej dostawie porcji ołowiu. W 44, gdy już wszystko było jasne, zaprzestano przedstawienia.

Gość wyssany5
pięknych snów Padme 🌻 :)