Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka54848

Onanizowałam się przy herbacie. Czy wy też tak macie?

Polecane posty

Gość kafeterianka54848
Wiem, że do poezji wiele mi brakuje, Lecz dla mnie liczą się tylko wielkie chu*e, o których myślę zawsze od rana, z nadzieję w duszy, że będę rucha*a

Gość kafeterianka54848
Ruch*ć, albo nie ruch*ć, oto jest pytanie tylko kafeterianka, odpowie na nie!

Gość kafeterianka54848
Teraz już nie wiem czy się onanizuję, wkładając palce w mą mokrą dziurę, Jeżeli jednak to masturbacja, sorry, przepraszam, przyznaję, racja.

Gość kafeterianka54848
Podobno Onan czlek byl prawy i wkladal zawsze chuja do kawy, I pozniej biedak poparzony Nie mogl za bardzo wejsc do zony, Ja chuja nie mam, daje slowo, lecz onanizuje sie odruchowo

Gość kafeterianka54848
Robić to lubię, często przy tacie, Jadnak najczęsciej myślę o bacie, Zboczona jestem, cóż na to radzić, By zawsze w dziurkę coś sobie wszdzić.

Gość kafeterianka54848
Lubie to robic takze przy wujku, i snie o jego malutkim chujku, Przy bracie troche mi nie wypada, Chyba ze wezmie jeszcze sasiada. Za to jak robie To przy mamie, Wsadzam se reke w cipke po ramie. Zas kiedy reki wlozyc nie moge, To tata wsadza swa trzecia noge. I tak wesolo sie mastrubuje, wsadzajac banany i chuje. Uwilebiam robic to przy herbacie, A Wy dziewczyny, czy tez tak macie?

Gość o ludzie jakie zboczone
rzeczy :o

Gość kafeterianka54848
Najbardziej chyba jest zboczone, ze bardzo lubie kotlety mielone. Najbardziej lubie je wkladac w dupe, By potem robic duza kupe. Bez tego w ogole nie robie kupy, gdyz w ciagu dnia jem tylko zupy. I rowniez czesto pije herbate, Albo wylewam ja na klate.

Gość aaaaaaa mocniejjjjjjjj

Gość kafeterianka54848
Nie moge zasnac choc pozna pora, Tata sie ze mna bawi w doktora. Do cipki wklada mi wzierniki A potem saczy moje siki. W dodatku leze rozkraczona, a tata wali se ogona. Lecz nie wiem czy sie mastrubuje, Czy tez po prostu onanizuje. Mnie zaraz wezmie na dwa baty, A potem zrobi dobrej herbaty.

Gość Adelaaa1212121
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA JAA PEEERDOLE :D ALE SIE USMIALAM HAHAHA :D DOBRE TEKSTY:D HAHA :D:D:D:D:D:D

Gość kafeterianka54848
Złapała mnie teraz chcica bo jestem taka namiętna jak moja kocica onanizuję moją małą Bo jestem dziewczyną z rozklapiochą rozepchaną

Onanizowałam się przy herbacie. Czy wy też tak macie? ...nie! my tak nie mamy bo my już dawno dziewczyny bzykamy a ty kafeterianko z dziurawego kondona bo nie jesteś wyzwolona więc robisz to nadal do herbaty, zdobywając tu miano taniej szmaty :)

Gość Twój Tato
Chciałem byś była malarka dlatego cię rznalem latarką.Myślałem że to Cię oświęci. Lecz wyszły z tego dzieci. I Teraz też przy herbacie stawiam se kloca w gacie !

Gość kafeterianka54848
Rypał mnie wczoraj stryjek Teofil, Który ma ksywę "stary pedofil", Walił namiętnie, trochę przesadnie, I nie opuścił dziurki żadnej. Ale gdy skończył, zdziwił się trochę, że mam całą od gówna brochę, jest na to stryjku jedna rada, pamiętaj, że w dupsko na końcu się wkłada.

Gość kafeterianka54848
Choc bardzo lubie Teofila, zyskal on miano zoofila. Zadnej owieczce nie odpusci, Wkladajac chuja do jej czelusci. Burkowi wczoraj czyscil anusa, Az pieska w koncu naszla pokusa. Ja juz czekalam w full rozkroku, A Burek wszedl jak jakis zboku. I tylko mysle ze bedzie draka, kiedy urodze wilkolaka.

Gość dzisiaj zjadlam makaron
dawac dalejjj !! super wierszyki :D az sie oplułam hahaha:D

Gość kafeterianka54848
Masturbuję się ponad trzy i pół roku, aż już przetarte tam mam (tz. w kroku) Tak właśnie spełniam swoje zachcianki, Najczęściej w nocy, rzadziej poranki. Dilda, gadżety, wibratory, Nawet zabawki z bajki Toy-story, Wszystko te cacka chowam w szufladzie, Zaraz do piz*y coś sobie wsadze. Zabawki moje bardze sę cenię, bo dla mnie liczy się tylko walenie, Nie wiem jak dzisiaj się zadowolę, Lecz mam pomysł-marchewkę obiorę.

Gość kafeterianka54848
Czas może skończyć z tym masturbowaniem, a zająć w końcu konkretnym ruchan*em, Czy któryś pójdzie ze mną do lóżka? Pyta nieśmiała kafeteriuszka.

Gość kafeterianka54848
Ja mogę z kumplem wziążć cię w dwa baty, Ja jestem singiel, kumpel żonaty, Podaj dziwczę jakieś namiary, Zobaczysz w końcu prawdziwe pały.

Gość kafeterianka54848
Prawdziwe paly to ja mam w domu, lecz prosze, nie mow o tym nikomu, bo tate z bratem wsadza za kraty, i kto mnie wtedy wezmie w dwa baty?

Gość ejejejejejejeje
super!

Gość kafeterianka54848
Zapiął mnie dziadek, raz w środku nocy, Byłam posłuszna, nie wzywałam pomocy, Rankiem zobaczył, że wnuczkę bzyka, Dostał zawału, wyciągnął kopyta. Jak go chowali, babcia płakała... że wnuczka dupy dobrze nie dała, Dziadku z historii tej może wynikać, że załóż pierw bryle, potem zacznij bzykać.

Gość kafeterianka54848
Stryjek Teofil wyciagnal siekiere, byla tak duza ze ja pierdziele, Malo mi dupy nie rozerwalo, kiedy sie wwiercal w moje kakao, Dlatego teraz jak pisze, stoje, bo sie na krzesle usiasc boje.

Gość kafeterianka54848
Zbliza sie juz wieczorek, wiec mokry moj otworek. teraz probuje z ogorem, Wkladam go w druga dziure. A potem dla zabawy, wypije szklanke kawy. I moze mnie moj tato, poczestuje herbata.

Gość O ludzie oplułam monior
ze śmiechu :D

Gość Lilith.......
Genialne :D hahaha prostackie i niesmaczne ale genialne ! :D