Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnnaa

Woli kolegów ode mnie

Polecane posty

Gość samotnnaa

Mój facet, ostatnio strasznie się zmianił, nie wiem co mam myśleć, nigdzie nie chce ze mną wyjść, siedzę w domu, a on po pracy ciągle z kolegami wychodzi, i mówi że to jest po pracy a nie w dzień kiedy ma wolne, tłumaczę że chciała bym wyjść też czasem gdzieś z nim a on że ja dobrze wiem że on jest zmęczony:(jak ma wolne to tylko leży, ale po pracy czasem kilkunastogodzinnej potrafi z nimi wyjść siedzieć do 8 nad ranem, jest mi tak przykro, czuję się tak samotna, co mam robić:(proszę co mam robić

Gość zrup mu loda

Gość samotnnaa
proszę pomóżcie

Gość wiesio123
wychodz sama z kolezankami, tez zasiedz sie dlugo.Jak zauwazy to to moze zobaczy twoje potrzeby.A jak nie to sa tez inni mezczyzni -popatrz wokol.

Gość samotnnaa
tylko problem w tym że jak tak robię to on się wkurza i mówi że się oddalamy od siebie , i wtedy on mi robi po złości i jest jeszcze gorzej, nigdy tak się nie zachowywał, jak jest w pracy to nie napisze mi nic bo koledzy u niego siedzą, nawet minuty nie znajduje dla mnie:(tylko że on jest moim mężem, i od jakiegoś czasu tak się zmienił:(

Gość samotnnaa
wczoraj poprosiłam by mnie przytulił, a on do mnie że jak chce się przytulić to mam to zrobić a nie wymagać od niego:(poprosiłam by chociaż mnie dotknął a on że mu niewygodnie:(brak słów, nie wiem co mam zrobić:(w dodatku wkurza się i robi mi awanturę że mam inne zdanie od niego, nie wiem co się z nim dzieje..już nie pamiętam gdzie razem byliśmy, nawet nie zabierze mnie gdy idzie z tymi kumplami, wtedy twierdzi że jak ma to zrobić jeśli to jest po pracy, nawet gdy mówię że dojadę to nie chce się zgodzić mówi że bezsensu:(

Gość upssssss
ups:(

Gość samotnnaa
tylko właśnie w tym jest problem, bo jakoś tak ostatnio potrzebuję bliskości z jego strony, a on tylko chce brać a nic nie daje od siebie:(

Gość MarcinL
Twój facet spędza więcej czasu w towarzystwie kolegów niż w Twoim? Czujesz, że jesteś zawsze na drugim miejscu, mimo usilnych próśb i licznych rozmów. Masz już dosyć wspólnych męskich imprez, wypadów na mecz? Mimo wielu rozmów i usilnych próśb, nic się nie zmienia? Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji, skontaktuj się ze mną pod numer telefonu 663-613-819 lub napisz do mnie maila na adres m.lustig@tvn.pl. W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań, jestem do Twojej dyspozycji!