Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Superlativitions

Boję się, że facet mnie zdradza...HeLp

Polecane posty

Gość Superlativitions

Co zrobić? Jak to sprawdzić? Cały czas pisze z kimś smsy, boję się go zapytać o to bo strasznie go kocham i zależy mi na nim...Ja sobie żartuję i mówię do niego: A z kim Ty tak piszesz namiętnie co? Z kochanką? I śmieję się... A on: Nie, ja jestem tylko Twój i piszę z mamą. Jeśli by się okazało, że niepotrzebnie go podejrzewałam? Zaglądanie do cudzych telefonów nie leży w mojej naturze... Ja tego nie pojmuję, pisać tak codziennie z własną matką?

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
jeśli by pisał z mamunią, to pokazałby ci bez problemu. A jeśli jego mama ma tyle lat co on, to pewno bardzo lubi pisać eski, bo normalny syn, to bierze telefon i gada raz na kilka dni

Gość 54fg7oll9898
Wszyscy faceci to swinie radzilabym ci dokladnie sprawdzic z kim tak naprawde pisze. nie boisz sie ze tutaj mowi ci ze cie kocha a za plecami dupi blondynke jakas?

Gość Superlativitions
hr. Rozpór-Trzepiekoński Też tak myślałam ale dopuszczam także myśl, że jego mama może czuć się samotna po stracie męża. On czasem wychodzi z domu, niby do mamy naprawić spłuczkę itp(ale na szczęście nie za często) ale ja się na to nie mogę nabierać prawda?

Gość Superlativitions
I co zabawne, nie lubi gdy chodzimy do jego mamy

Gość Superlativitions
Nie, jeszcze nie ale zamierzam się niedługo do niego przeprowadzić. A czemu pytasz?

Gość Superlativitions
Gdy jesteśmy u niego zawsze dzwoni jego mam i wychodzi kurwa mać na 3 godziny i wraca zadowolony jakby nic się nie stało. Dlaczego tak się dzieje? Nie powinnam mu wierzyć?

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
nie piszesz czy to twój mąż, czy cuś, bo w moim małżeństwie nie ma czegoś takiego jak jakaś tajemnicze telefony. Telefony leżą na stole , a hasła do poczty są wpisane w pamięć i żona może sobie zaglądać kiedy chce i po co chce.

jego mama mieszka w tym samymmiescie co wy ?? i pisze z nia kilkanascie smsów :O i głupia wierzysz

Gość Superlativitions
hr. Rozpór-Trzepiekoński Nie, to nie jest mój mąż. Jesteśmy razem od roku i jak na razie nie planujemy ślubu. myszka83 Jego mama mieszka w innym mieście, do Katowic jest jakieś pół godzinki samochodem z Bytomia. Malutka_24_ W sumie to ja przychodzę do niego bo ja mieszkam z rodzicami i głupio by mi było go zaprosić do siebie (jak tu się bzyknąć?):) A z tą spłuczką to naprawdę zdarzyło się z 2 razy a tak to napierdala smsy... Nie wiem w co on mnie wciąga... Jego gierki zaczynają mnie irytować... Daję mu dupy codziennie, ciągnę codziennie - przepraszam Was, że tak brzydko piszę ale ma przy mnie jak w raju. Mówi mi, że go podniecam, kupuje jakieś seksowne przyrządy... Nie rozumiem czemu mógłby mnie zdradzać... Jestem dla niego najpiękniejsza a sama nie uważam się za jakiegoś potwora... Po co miałby mnie zdradzać???

Ja nie mowie ze zdradza ale moze flirtuje z inna... ogolnie faceta nie ma co za bardzo wierzyc jakby mi powiedzial ze pisze z mama to chciala bym aby mi jednak pokazal gdy tak czesto to sie zdarza

Gość Superlativitions
A jutro mieliśmy się spotkać od rana bo bardzo lubimy spędzać razem czas ale mój kochany Wiecie co powiedział? Że dopiero o 13 ma czas bo musi coś załatwić na mieście. Niby co miałby załatwiać jak wszystko pozamykane o sobota? Ja już nic nie rozumiem... Mam jutro sprawdzić jego telefon? Powiem, mogę pograć na Twoim telefonie? Jak jesteśmy gdzieś w parku to często wychodzi z samochodu się wysikać to wtedy wkradnę się na jego skrzynkę odbiorczą...

Gość Superlativitions
I tak chyba zrobię... Dosyć często go wypytuję o zdradę... Czy mnie zdradza itp... i strasznie nerwowo reaguje i pyta się mnie, czy wiem, że w związku liczy się zaufanie, szczerość itp. To jak jest taki szczery to niech mi pokarze telefon... Ja też zacznę zbudzać w nim zazdrość... Teraz ja zacznę sobie pisać z tatusiem :)

Gość Superlativitions
Nie no, ja nie jestem taka jak on... Ja jestem uczciwa i nigdy bym go nie zdradziła. W życiu Warszawy!!! Jutro zacznę naciskać o ten jego telefon i napiszę Wam jak mi poszło ok? Dzisiaj np. zabrał mnie do lasu i kochaliśmy się w samochodzie. Mówię Wam, nie narzekam na jego interes ani on nie narzeka na moją... Nie wierzę,że mnie zdradza...

Gość gość
jestem z chłopakiem juz ponad rok, kocham go najmocniej na swiecie (tak, to moja pierwsza miłosc, mam 18 lat, on 21), nie wyobrażam sobie życia bez niego, jest dla mnie wszystkim. mimo to zawiódł mnie kilka razy. A w końcu tez i porzucił. Czułam się okropnie. Nie mogac poradzić sobie bez niego zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i znowu Go odzyskała. Mam nadzieje ze na stale.

Gość gość
Ja używam feromonów ze sklepu http://pherowin.pl, spróbowałem i działają, z tego co gdzieś czytałem w jakieś porównywarce mają wysokie stężenie i pewnie dlatego są skuteczne, uważać trzeba na feromony z allegro chociaż są tanie to nie ma tam prawie w ogole feromonów.