Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzagubionaa

Studia, jestem w krope nie wiem jaki kierunek wybrać...

Polecane posty

Gość zzagubionaa

Do matury mam jeszcze rok, niestety nie wiem nawet co zdawać Zastanawiałam się nad historią, ale słyszałam że jest bardzo ciężka i nie ma po niej zbyt dużego wyboru kierunków. Z drugiej strony gdyby jakimś cudem udało mi się zdać rozsz. historię i wos mogła bym iść na studia prawnicze. Tylko podobno są bardzo cięzkie... Studiuje ktoś? a może znacie jakieś inne ciekawe kierunki?

Moja koleżanka studiuje prawo i mówi, że jest bardzo ciężko . A historia na maturze wbrem pozorom daje mnóstwo możliwości. Na większości humanistycznych kierunkach ją wymagają.

jaka ta mlodziez dzisiaj nierozgarnieta, poszukaj sobie w necie uczelni i bedzies zmiala wykaz kierunkow wraz z opisem i porgramem studiow :o

Teraz jest już zdecydowanie za dużo humanistów, i raczej nie ma przyszłości po kierunkach humanisycznych ;) ja sama jeszcze nie wiem dokładnie, co będe zdawać, ale chyba zdecyduję sie na chemię i biologię.

ja studiuje historie (1 rok), archeologie (2rok)a po licencjacie z archeologii pragne rozpoczac historie sztuki. Na wszystkie trzy kierunki przyjmowana jest historia. W jakim miescie pragniesz studiowac?

Gość zzagubionaa
niestety humanista ze mnie kiepski. Z przedmiotów humanistycznych toleruję tylko historię. Patrzyłam też na kierunki studiów i te humanistyczne mnie dosłownie przerażają;) a co do szukania kierunków, to szukałam, czytałam i nic mi nie odpowiada;/ pisze na forum żeby poznać opinie innych i w końcu się na coś zdecydować;)

Gość zzagubionaa
Wrocław

Gość zzagubionaa
i tu pojawia się kolejny problem. Nie wyobrażam sobie żebym mogła pisac coś innego. Historia to jedyny przedmiot na który chociaż w małym stopniu chce mi się uczyć.