Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona.....

Gdzie Ci meżczyźni?

Polecane posty

Gość Ona.....

Czy jest jeszcze taki facet?:) Taki ktory potrafi być zabawny, dowcipny,oryginalny, nieprzewidywalny, potrafi dobrze wysłuchać drugą osobę taki ktory jest wrażliwy, czuły i umie się bawić..:)

Gość tretre
Jest ich pełno, ale tylko zadając pytania i pierdoląc głupoty siedząc na kafe, to ich nie znajdziesz.

Gość Ona.....
tretre a ty jestes facetem?

Wyginęli jak dinozaury ponieważ kobiety łatwo zdobyć, zadowalają się kimkolwiek, od najmłodszych lat ich mózgi są prane niewybrednym "repertuarem" prasy, radia, telewizji, gier i znajomych, kiepsko się odżywiają, no i po co się silić na oryginalność jak się zostanie wyśmianym, oplutym i niezrozumianym ;) A wrażliwi faceci to wiadomo jacy faceci więc większość będzie udawać kozaków. Ach! ale jedno nie zmieniło się! umiemy się bawić! no to postaw wódkę :D

Gość a moze poszli do lasu
cy cus

Gość miski żelki byłbyby lepsze
ja jestem taki poza słuchaniem, wrażliwości i jestem niepewny twojej definicji "bawić się" więc tu też tylko pół plusa sobie przyznaję :D

Gość wiesio123
sa na pewno.Ale ja chyba sie nie lapie do tego, bo jestem sierota co na kafeterii siedzi:)

Gość sfsdsfd
Sa ale wy wolicie burakow ktorzy was tluka zeby pisac na kafe a potem i tak wracacie. Dlatego takich nie bedzie

Gość robaczkowa675
są tacy.....ale na wymarciu.....na jednego takiego czekalam 30 lat....i ciesze sie ze czekalam......

Gość zal.pllllll
Sa ale wy to zniszczylyscie Wiec oco tu chodzi.Romantykow to sobie szukacie w bajkach a jak znajdziecie to idziecie do takiego ktory ma $ i zdzieli po gebie. zal poprostu