Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina-trans

czy wyjsc za faceta ktory jest transwestyta?

Polecane posty

Gość paulina-trans

czy bedzie mnie kochal jesli bedzie pracowal w klubie nocnym?

Gość upssss
puknij się czymś twardym w czaszkę... my to mamy wiedzieć, jeśli sama nie wiesz czy kochasz? czy będziesz kochana?

Nie, bo będzie żył fascynacją tym swoim trans...a ty zejdziesz na dalszym plan, aż na sam koniec ... Wybieraj normalnego facia, nie jestem nietolerancyjna tylko realistką...

Gość tranwestyci
to tez normalni facie:)własnie jestes nietolerancyjna:)hehe

Gość paulina-trans
a moze jest jakas fajna pani ktora chce poznac transwestyte?

Gość na pewno nie bedziesz
sie nudzila. Ja bym wyszla, dla hecy chocby.

Gość boże dlaczego
i jak zawsze tylko gazia traktuje poważnie takie prowo. nie masz nic do roboty?

Gość ja tez traktuje powaznie
i mysle ze takie mieszane malzenstwo to dobry pomysl. rodzina sie stanie bardziej otwarta, wszystkim wyjdzie na korzysc.

Gość paulina-trans
a kto jest tak bardzo ciekawy?

Gość paulina-trans
ale w lozku tez chce byc dziewczyna.lubi wygladac jak panienka z moulen rouge i meczy mnie zebym mu zalozyla kolczyk w jezyku,

Gość ełli
Ja zawsze tego pragnełam,żeby facet był kobietą a ja w roli faceta.Leć biegiem do sexshopu i kupój majtki z dużym Penisem-to nie każdy może przeżyć

Gość KLECHA
Szkoda, że kobiece przebieranie się za męszczyzn nie jest juz sexi, nie jest nawent trans.... Kobiety zabrały męszczyznom wszystkie ich atrybyty by się wyróżnic z pośród innych kobiet. Równouprawnienie płci, ale tyko takie, które mieści się w kanonach ukutych przez ... domyślcie sie kogo ! Starożytne kultury i nie które dzisiejsze rozróżniają inny podział rodzajów płci. Czytając forum odnoszę wrażenie, że pytajacy jak i odpowidający własnie dziś wymyślili sex. Sex we wszystkich formach o których się dowiadujecie w trakcie swojego życia był setki jeśli nie tysiące lat przed Wami.Różnorodność płciowa nie jest niczym nowym! To , że Wy o tym nie wiecie...trudno wasza strata. Myslę, że nalezałoby powiedziec jeszcze słowo o sposobach osiągania satysfackcji sexulnej. Narzucone wiecie przez kogo... formy współżycia sexualnego, sprowadzone wyłącznie do prokreacji doprowa dziły gatunek ludzki do monotoni życia i współżycia. Różnorodność w naszym wyglądzie jak rownież w naszej formie przeżywania życia erotycznego stanowi o naszym bogactwie i sile naszego gatunku. Nigdy nie doszloby do naszego rozwoju emocjanalnego gdyśmy nie ekperymentowali. Nie tyko w sexsie. Muszę tu przyznać, że z puntu widzienia socjologicznego ludzie o określonej płci kosztujący atrybyty płci przeciwnej są w dużej mierze bardziej uwrazliwieni na potrzeby partnerów, z którymi dzielą życie. Próderia,bałwochwalstwo, arogancja, pczucie wyższości są dziś atrybutem dzisiejszej moralności. Ptynie czy Ci inni nie są dziecmi tego samego Boga. Wszechwiedzącego stworcy, który stworzył Ich na obraz i podobieństwo swoje, kto temu zaprzeczy.

Gość KLECHA
Milczenie? Czyżby ? Nie ma kontry? Jestem zawiedziny. A Ty, autorko pytania, uporałaś się z tym psełdo problemem ?????

Gość klecha
Szkoda, że autorka tematu już tu nie zagląda! Było by miło spjżeć na dojżewający owoc grzechu pierworodnego. Występek od kościła, wytępek od obyczajowości. występek od regół, występek od utartych schematów, zakazane,obce, --- ludzkie ,namietne, obcesowe, intrygujące, intrygujące, wzbudzające zwierzęce uczucia i instynkty. Czego tu się boisz ? Pytanie jest tylko jedno KOCHACIE SIĘ ? Może nie, może Wasza Mołość jest jeszcze za słab ? Może jeszcze nie wiesz co to jest miłość ? Czekam na jakikolwiek sygnał. Może za późno tu awitałe. Może już przegraliście Wasz związek. Było by szkoda. Tak łatwo się przegrywa, taktrudno w miłości się zwycięża !!!