Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mlody1616

Ile mniej wiecej za uslugi?

Polecane posty

Witam mam 16 lat, niby jestem przystojny i inteligentny, ale nie mam powodzenia wsrod kobiet i nigdy nie mialem dziewczyny. Dobra, ale generalnie unikam uzalania sie nad soba tylko szukam rozwiazan. Mam pewna ilosc pieniedzy, odpowiednie uslugi moge sobie wiec oplacic. Pojawia sie tutaj pytanie - nie jestem w temacie i nie wiem, czy nie jest to zbyt duzo, by oplacalo sie wydawac tyle pieniedzy. Ile moze mnie kosztowac sponsorowanie przez jakis okres czasu (przyjmijmy miesiac) jakiejs przecietnie ladnej studentki bez srodkow do zycia? pytam na powaznie, czy sa tu moze osoby, ktore byly kiedys sponsorowane/sponsorowaly? mile widziane wypowiedzi o wysokim poziomie merytorycznym:) oczywiscie licze tez na prowokatorow, ktorzy powypisuja jakies zabawne teksty - fajnie sie posmiac:D

Gość nie no sorry ale
dziewczyny szukają raczej starszych i pezedewszystkim bogatych sponsorów. Nie wiem ile masz tam tych pieniędzy, ale nie rozśmieszaj mnie

Gość Randman
Wiesz 16 latku, za dwieście złotych jakie pewnie masz to niespecjalnie mozesz posponsorować przez miesiac studentkę (osobę w wieku 20 - 25 lat? - no comment :) )

Gość ANAL
musisz jej oplscic mieszkanie, zarcie i jakies ciuszki, wiec kilka kola chyba, ze znajdziesz naprawde jakas biedna, brzydka stuDENTKE

Pominiemy kwestie mojego wieku oraz dokladnego stanu majatkowego - napisze jedynie, ze wystarczajaco, jednakze nie jestem rozrzutny, i jesli bedzie to zbyt duzo, nie wydam tyle. Dziekuje prowokatorom, dziekuje:) teraz do wypowiedzenia sie zapraszam osoby, ktore posiadaja pewne informacje na ten temat;)

Czyli chodzi jedynie o potrzeby biologiczno/socjalne? i koszty powinny zamknac sie na kilku tysiacach miesiecznie?

Gość pewien portier
tam na rogi trzeba jechać jak się na warszawę jedzie strykoską, wiesz gdzie ?

Gość słuchaj Młody
przecież nie można generalizować. Możesz trafić na taką, która nie ma na waciki... Wtedy wystarczy kilka stów.

Jezeli kilkaset do kilka tysiecy na miesiac to luuuz;] zobaczy sie, co dalej:) dziekuje za wszystkie odpowiedzi w temacie!

Gość mam 55 lat i kupę kasy
jak mnie przelecisz tak by mi cipka spuchła, to Ci zapłace 1000 zł. Acha i nie golę cipeczki

Gość ja mam takiego członka
ze jak sterczy to przekrzywia się w prawo

Gość Tomaszekk
Chcesz wiedzieć ile, to wejdź na moją stronę. A i minimalna znajomość to 3 miesiące ale przeważnie jest 6 miechów, więc se policz chłopie www.poszukujetancerki.republika.pl