Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

Nie potrafie ....

Polecane posty

ale ja z nikim nie sexuje sie.. chodzi o to, ze sie umawiam ale nikt nie ma takiej osobowosci jak on. nie chodzi o smak w sensie sexualnym ;)

Porazka totalna. Gdyby mi panna powiedziala ze ciagle mysli o bylym to splawilbym ja szybciej niz by przyszedl rachunek za kolacje. Sory ale to jest naprawde kijowe i nie wiem czy jest sens szukac kogos z takim podejsciem.

kazdy wie ze kocham ex:P ale spotkac sie mozna ;) to jest wlasnie podejscie dzieciaka... Spotkac i umawiac sie nie znaczy pisac sie na BYCIE RAZEM :)

jestem uczciwa: ) jak juz napisałam kazdy z ktorym sie spotykam wie ze kocham ex:) wiec nie zarzucaj mi, ze nie jestem uczciwa:]

A mowisz tym z ktorymi sie umawiasz, ze kiedy sie kochacie to sobie wyobrazasz bylego ? Masakra...

Tylko pytanie, po co się z nimi spotykasz i po co ich uprzedzasz o tym, że masz w mózgu dziurę pzreznaczoną dla -ex? A co byś powiedziała, gdyby następny, z którym się tylko umówisz powiedział na starcie: - Kocham swoją poprzednią, ale spotykać się możemy z braku laku, mimo ze nie jesteś tak zajebista jak ona. Niby gośc by uczciwie powiedział, jak jest. Ale niesmak pozostaje

Moim zdaniem jesli sie umowisz na sam seks i powiesz to na poczatku to nie ma problemu (chociaz ja bym sie chyba na takie cos nie zgodzil w takiej sytuacji) ale jesli zwiazek z kims to to jest straszne oszustwo. Nie da sie bardziej zranic dumy mezczyzny niz poprzez takie cos.

chyba sie nigdy nie umawiales ;p jak poznaje kogos to zawsze wychodzi temat o zwiazkach i zawsze mowie ze nie udalo mi sie zapomniec o sex: ) ale umowic sie to nic nie szkodzi ;] umawiam sie z nimi bo lubie poznawac ludzi i rozmawiac z nimi :) i nie umawiam sie z nikim na sex ;] a i jeszcze jedno, szejku. widze ze ci sie nudzi i szukasz atrakcji wiec lepiej nie pisz juz tutaj i szukaj sobie gdzie indziej zaczepkii ;] z szacunkiem dla starszych:) nadal mi sie wydaje ze jestes dzieciak bardzo... zwlaszcza po tym co tu teraz piszesz. zaczniesz obracac sie w innym towarzystwie to zrozumiesz na czym polega zwykle umawianie sie :) z łąski swojej nie odpowiadaj na ten temat ;[

Pisze Ci jak to wyglada z mojego punktu widzenia. To ze mam inne zdanie nie oznacza ze jestem dzieciakiem. Przykro mi ze tak sadzisz ale jak widac prawda w oczy kole. Nie wiem jak Ty sie umawiasz. Napisalem ze mnie by to cholernie wkurwilo gdyby panna z takim czyms by wyskoczyla. Chyba ze wczesniej wszystko ustalone - to ok. I jak juz tak ofensywnie idziesz to dodam jeszcze ze wydaje mi sie ze wlasnie obracam sie w troche starszym towarzystwie. Milej nocy, ide szukac "atrakcji" na kafe (smiech).

Gość Ftiaaa
A ja potrafię niestety, bo to nie problem zapomnieć tych, którzy nigdy nie istnieli.