Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubuszanin

Dlaczego z zielonej góry...

Polecane posty

Gość lubuszanin

...nikt tu nie pisze? Nie mozna sie z zadna laską umówić bo tylko warszawa,kraków gdynia,łodź.Czyzby zielona to miasto aseksualne? Nie ma tu galerianek, ekshibicjonistów i nawet w serwisach randkowych lasek jest bardzo mało z zielonej. co to za miasto? gdzie ja żyję ? czy została mi tylko ręczna robota?

Gość ahskajaga
to sie ciesz ze nie ma.... chcialbys miec zone galerianke... umawiajaca sie na sexz praktycznie kazdym ? :D

Gość a jakże
bo w Zielonej Górze mieszka najwięcej normalnych kobiet i one nie potrzebuja szlajać się po necie

Gość falubazy
do nogi. 😴

Gość lubuszanin
no a ja bym chciał poszlajać sięz jakąś po mieście to gdzie taką znajdę jak nie w necie? To coś złego umówić się z nieznajomą na seks czy nawet tylko na jakieś spotkanie w kawiarni? To co, te porządne to tylko w domach siedzą i seks pod kołdrą po bożemu ? i właśnie tylko takie są w zielonej?

Gość no a jakże
Lubuszanin, łajzo na łajzami. Jak ci zalezy na seksie bez zobowiazań masz do tego wybrane placówki typu agencje towarzyskie i tam idź i się spełnij i nie zawracaj porządnym kobietom doopy na kafeterii. 🖐️