Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karatekowalitka

Instruktor prawa jazdy rząda seksu!

Polecane posty

Gość Karatekowalitka

Kilka dni temu instruktor prawa jazdy powiedział, że jestem cudowna i chce się ze mną przespać po egzaminie. Ja stanowczo powiedziałam nie mimo, że jest przystojny i nie mam nikogo aktualnie. W życiu nie przespałabym się z kimś bez miłości. Boję się, że jak następnym razem znów się o to zapyta i mu odmówię to nie zdam egzaminu. Co robić??? Help. Mam zmienić instruktora? Proszę o pomoc.

Gość przecie
przecież to ttylko instruktor, a nie egzaminator i nic nie ma do wyniku egzaminu. luzzz

Gość james bond aka agent tomek
kup sobie zestaw z mini kamerka i dyktafonem i nagraj te jego propozycje nastepnie idz do prokuratury i zlol powiadomienie o molestowaniu

Gość Karatekowalitka
Ostatnim razem zaczął pakować mi rękę między nogi. Powiedziałam mu, że przez niego wylądujemy na drzewie a on, że możemy iść do lasu i wtedy się oprę o drzewo. To jakiś psychol!!!!!!

Gość jgkjhjkjk
zrób mu loda i egzamin masz w kieszeni po co sie męczyć?

Jeśli to nie PROWOKACJA, to nie trać czasu, tylko jazda idź kupic sobie (lub pożyczyć) dyktafon. Koniecznie musisz mieć niepodważalne dowody na takie jego zachowanie. No i wcześniej przetestuj działanie dyktafonu! A po kolejnym spotkaniu i nagraniu jego propozycji przesłuchaj nagranie i idź z tym na policję! Właśnie brak jakichkolwiek działań powoduje takie przyzwolenie dla takich patologicznych zachowań.

Gość kredens
nie masz sie co obawiac jak rzada,gorzej by bylo jakby naprawde żądał.

A jeśli nagranie z jego niedwuznacznymi propozycjami nie będzie zbyt mocne - ale będzie tam coś o sekualnych propozycjach, to idź z tym koniecznie do WORDu, tam gdzie się szkolisz, przedstaw nagranie i zażądaj zmiany instruktora i odsunięcia go od Twojego egzaminu.

jeśli on żąda seksu, to Ty zażądaj zmiany instruktora. proste.

Gość tyyry
macie problemy wez mu zrob loda po co mieszac w to policje?

Gość hahahehe
przeciez to prowokacja instruktor nie ma zadnego wplywu na egzamin panstwowy... widac od razu ile nieudacznic bez prawka tu siedzi...

Hehehe - naprawdę jesteś tak ograniczony, że nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, że ten instruktor może znać (i to nawet bardzo dobrze) tego jej egzaminatora na prawo jazdy? N o i powie mu co trzeba ("oblej tę dziwkę") i sprawa załatwiona. Choć nie osobiście. Przysługa za przysługę. :(

Gość hahahehe
debilu egzaminatorzy sa losowani przed egzaminem !! nigdy nie wiesz na jakiego egzaminatora trafisz...

Gość htghhg
mialam podobną sytuację a prawko mam juz 6 lat :)

Gość aleo
wredniak idioto nie znasz sie to sie nie wypowiadaj, co za idiota.

Gość asiulekczkakaka
Wredniak Paskudn: N o i powie mu co trzeba ("oblej tę dziwkę") i sprawa załatwiona. Choć nie osobiście. Przysługa za przysługę. zgadzam się w 100%, moją kuzynkę tak właśnie oblano

Gość aleo
nie tworzcie mitow. nie da sie nikogo oblac wedlug widzimisie, egzaminy sa nagrywane i wrazie watpliwosci sie odwolujesz.

Gość Szoowinistyczny kredens
po jaki ch.uj rodzicie się takie zajebiste z zajebistą dupą i zajebistymi nogami? teraz macie faceci to świnie i chcą się powiercić w pipce serio. uważajcie na nas my chcemy tylko jednego

Gość hahahehe
"zgadzam się w 100%, moją kuzynkę tak właśnie oblano " tak jak sie czyta opisy ludzi ktorzy nie zdali to zawsze winny jest egzaminator a nie egzaminowany.zenada

racja,jak odbrze jeździsz i dobrze na egzaminie pojedziesz i zdasz, proste. tylko najgorzej przyzanać, ze spierniczylo się egzamin.