Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ermengardaaa

Mam trójkę dzieci i mam ich dosyć

Polecane posty

Gość ermengardaaa

Jak w temacie.Jestem zła,zmęczona i coraz częściej wrzeszczę na dzieci albo zamykam się w pokoju. Chciałabym być wolna i szczęśliwa a tu od rana to samo.Ludzie jak widzą moje dzieci zawsze są życzliwi i uśmiechnięci a ja od środka gotuję gdyż wiem iż urodzenie 3 dzieci to najgorsze co mogłam zrobić.Czy ktoś też tak ma? Jak sobie radzicie ze złością na dzieci?

Gość ermengardaaa
W życiu bym nie oddała dzieci obcym ludziom. Ja je kocham ale ostatnio coś takiego się dzieje że mnie potwornie męczą.Wrzeszczą biją się i w kółko to samo.

czy ty widzisz co piszesz??????????:-o może nie umiesz wychować dzieci???? jeśli tak to rzeczywiście oddaj je do adopcji!!!

Gość tak rzeczywiście
idealne matki polki zaraz naskoczą na autorkę, bo przecież wychowanie trójki dzieci to taka błahostka:/

Gość ermengardooo
Nie licz, że smarkule i stare bezdzietne baby wykażą się zrozumieniem. Masz prawo czuć się zmęczona i wypalona. Trójka dzieci to koszmarna harówa!

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
magnolia , odrób ty lekcje, dobrze

Gość
Ja bym chyba zwariowała :o

Gość Lady S.
Ja nie mam dzieci ale mam za to 2 siostrzenice i 2 bratanice i wiem co to jest zmęczenie. Ja nawet po kilku godzinach czasami mam ich dosyć. Niektorzy tak jak ja nie lubia bawic sie z dziecmi i sie nimi zajmowac otoz cala filozofia. Dlatego jak bede miala zamiar miec dzieci to sie pierw milion razy zastanowie zanim sie zdecyduje bo to wielka odpowiedzialnosc a dziecko to nie zwierzatko ktore latwo komus wcisnac, oddac...

Gość wej0ira
Jesteś kolejnym przykładem na to że matka powinna mieć prawo do Aborcji aż do ukończenia 18 roku życia przez dziecko. Jak dziecko kończy 18 lat to niech się wynosi z domu i żyje po swojemu. Ale dopóki nie ma 18 lat i jest na utrzymaniu i wychowaniu rodziców to matka powinna mieć prawo dokonania Aborcji. Dopóki w Polsce nie będzie cywilizowanego prawa zezwalającego na Aborcję do ukończenia 18 roku życia przez dziecko to nie zamierzam rodzic dzieci!

Gość mama7878
witaj ja też mam 3 dzieci i jestem szczesliwa mama:) one sa moim najwiekszym Skarbem:) sa dni kiedy mam dosc wszystkiego ...ale sa dni kiedy jestem na prawde szczesliwa 3 dzieci to nie te same obowiazki co przy 1 wiem i rozumiem Cie...ale sprobuj cos zmienic w swoim życiu...zrob coś dla siebie:) a nastawienie będzie inne...wiem to po sobie bo mialam to samo co Ty jeśli chcesz porozmawiać...napisz;) lilita@go.pl pozdrawiam cieplutko i glowa do gory:):):)

Gość Z życia wzięte....
Matka miała 20 synów i ponieważ miała ich już dosyć, postanowiła oddać ich do przytułku. Już na miejscu w przytułku załatwia formalności i słyszy pytanie: "To teraz proszę powiedzieć, jak oni mają na imię" "Leon" "No dobrze, a reszta?" "Też Leon" "To jak ich Pani rozróżnia???" "Po nazwisku!"

Gość POlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez mam trójkę dzieci :) fakt jest duzo pracy ale wiecej radosci niz złości ;) widocznie przyszedł okres ze jestes przepracowana, zmęczona, odpocznij, idz gdzies, bez dzieci, odpocznij od nich troszke a bedzie dobrze w jakim wieku sa Twoje dzieciaczki???? moje maja chłopcy 12 i 9 lat, córcia 3 latka