Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plandeka

Maly wielki problem

Polecane posty

Gość Plandeka

A minowicie: w pazdzierniku stuknelo mi 19. Do tej pory nie poznalem co to sex, jak to jest z kobieta. Flirtowalem z kilkoma dziewczynami, ale gdy zaczelo cos iskrzyc zawsze konczylem znajomosc. Do rzeczy. Mam malego peniska jakies 11cm dlugosci i obwodu tez 11. Boje sie ze tak czyms malym moge wogule nie zaspokoic kobiety, nie dac jej rozkoszy na jaka zasloguje.

Gość Plandeka
stary pedale ja sam bym cię czegoś nauczył bo wiesz jak się niema kobiety a ma się zamiast tego fajnych kolegów i ma się dużo czasu to się potrafi

Gość Plandeka
mam mały członek ale lubie być dobrze wyjebanym

Gość Plandeka
Stary pedale nie interesuja mnie faceci

Gość Plandeka
I co ci to daje podszywaczu.

Gość Plandeka
Stary pedale nie jestem geyem. A tamte pedalskie teksty pisal dzieciak ktory podszyl sie pod moj nick.

Gość Plandeka
Dobra. OK. Glowa do gory. Pozdrawiam, i zycze powodzenia.

Gość Wspolczuje

Gość PAKEROMEN
BUAHAHAHAHA z takim to ty mozesz jedynie kozy pakowac

hej, ja tez jestem jeszcze dziewica:( mam 20 lat i pragne przezyc swoj pierwszy raz z kims na podobnym poziomie zaawansowania, studiuje w warszawie i mieszkam sama w malej kawalerce, jesli chcesz MOZE moglibysmy sie nawzajem rozdziewiczyc, napisz jesli jestes zainteresowany

Gość Plandeka
Hej mlinka. Wiesz chcialbym i to nawet bardzo. Jesli Ci tylko nie przeszkadza moja "skromna" budowa anatomiczna to ok. moglibysmy sie umowic, spotkac.

Gość GEORGIA 26
mialam kilku mezczyzn , rozmiary rowniez rozne. Jeden z nich miał małego wiec nie spodziewałam sie wiele w dodatku niedoswiadczony a miło byłam zaskoczona:). Liczy sie fantazja

Gość Plandeka
Wiem ze powinienem to zaakceptowac ze natura tak skromnie mnie obdarzyla i pozbyc sie zachamowan. Ja poprostu niechcialbym rozczarowac swojej partnerki.

Gość niczym sie nie przejmuj
moj mąż tez ma małego a mimo to jestem w 100% zaspokajana, sa różne sposoby :)

Gość Plandeka
Nawet se niewyobrazacie jakie to okropne miec tak malego, jak to smiesznie (zalosnie) wyglada. Jestem dosc wysoki(185) i postawny a miedzy nogami dynda jakies 5cm (w spoczynku).

Gość Plandeka
Nawet se niewyobrazacie jakie to upakarzajace miec tak malego, jak to smiesznie (zalosnie) wyglada. Jestem dosc wysoki(185) i postawny a miedzy nogami dynda jakies 5cm (w spoczynku).

plandeka, czy bylbys sklonny przyjechach do warszawy na male bzykanko? i jak bys sie za mnie zabral?

szczerze to ci wspolczuje. moj eks mial malego i to jest naprawde okropne..nigdy juz sie nie zwiaze z facetem takiego malego kalibru. Chociaz jak wyzej pisza,sa rozne sposoby..wiec do dziela i rob wszystko by twa kochanka byla zadowolona

Gość Plandeka
Zwazywszy na to ze mam dosc daleko do Wawki to wczesniej musielibysmy sie dobrze poznac. I musialbym wiedziec czy mam wogole u Ciebie jakies szanse.

Gość Plandeka
saraa89 dzieki za szczera odpowiedz.

alez prosze ;p nie ma za co Zeby nadrobic straty w dlugosi musisz po prostu dobrze pracowac jezyczkiem ;)

Gość Plandeka
Najpierw to musze przelamac sie psychicznie. Najbardziej obawiam sie tego ze poprostu zostane wysmiany przez kobiete.

to musisz zrobic to z kobieta,ktorej wczesniej powiesz o co chodzi i po prostu spotkacie sie na seks..albo z kobieta z ktora bedzie laczyla cie milosc

Plandeka..zaszyfruj swój nick i po problemie :) a co do wielkości czy rozmiary twojego członka..to nie każda kobieta sie tym interesuje.. bo co nam kobietom po waszych złonkach..chila przyjemmnosci...a co dalej jeśłi si enie jest szczęśliwym..potrezb anam milości i czułości..a do tego z całą pewnościa nie jest potrzebny duży członek

plandeka, chetnie to z toba zrobie ale tylko od tylu ok? tzn w pupe

Gość Plandeka
Kocham_i_wymagam Zdaje sobie sprawe ze w prawdziwym zwiazku seks to nie wszystko. Ze sa tez inne wartosc jak czulosc, zrozumienie, wsparcie, itp. Lecz nie trafiaja do mnie argumenty ze kobieta moze byc z facetem ktory nie bedzie wstanie zaspokoic jej seksualnie, nawet jesli bylby wspanialym kochajacym partnerem

Gość Plandeka
mlinka jak dla mnie to jestes niezbyt madra/y. I jakby Ci to powiedziec nie jestem Twoja oferta zainteresowany. Zegnam Cie. A tak na marginesie to pewnie jestes facetem.