Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żżżubrówka

Oczyszczanie jelit

Polecane posty

Gość agatttttuncia
tez interesuuje mnie oczyszczasnie jelit, organizmu z toksyn, bo za duzo ostatnio chemii jem i mam ole glowy, slabo mi ,zle sie czuje

Gość działa_działa
- oczyszcza też portel z pieniędzy LEWATYWA jest tańsza + dieta oczyszczająca warzywno-owocowa

No właśnie, drogie diabelstwo! Ale jak poczytałam wypowiedzi (tylko czy prawdziwe) ludzi, którzy to stosowali i co z nich wylazło, to włos się jeży! A lewatywa.... cóż, jak dla mnie zbyt inwazyjna i bolesna.

Gość upssss
a nie prościej zrobić 2 dni głodówki oczyszczającej? pić wodę z cytryną coś na przeczyszczenie...senes czy inne.. właściciele tych gabinetów, dystrybutorzy preparatów wcisną wam każdy kit , byle kasę zbić na naiwnych... proponuje pójść po rozum do głowy

Toż właśnie dlatego nie poleciałam kupić, tylko się pytam! A środki przeczyszczające, nawet zwykła xenna, powodują u mnie takie boleści, że dziękuję uprzejmie. Głodówki jednodniowe stosowałam i tylko w tym dniu nie czułam się jak balon.

Gość upssss
a Espumisan? raphaholin? może mnie jedz przejdź na diete przeciw wzdęciom

Gość upssss
czasem stosuję Balsam kapucyński za 20 Pl , zabija robactwo...ale na wzdęcia pewnie nie pomoże albo pomoże tak samo jak ten colon

jesli chesz colon to lepiej kup Ispagul (dostepny w aptekach i sklepach zielarskich) - tanszy duuuzo od colonu, a ten sam sklad i dzialanie ale osobiscie polecam otreby lub platki owsiane blyskawiczne - wystarczy dodac gotujaca wode i gotowe mozna dolac mleka, miodu, cukry, jakis owocow itp i po tych platkach lub otrebach koniecznie trzeba wypic duzo wody bo zawieraja blonnik, a blonnik bez wody zapycha jelita - tworzy korek, a jesli ma wode to pecznieje i przyczyszcza

Espumisan i Raphacholin garściami, prawie nic nie jem. Juz nie wiem co to za diabelstwo. Pewnie trzeba by do gastrologa, ale jak pomyślę, że przepisze jakieś chemiczne świństwo i do widzenia pani, to mi sie odechciewa!