Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkatasia

ja go pokochałam a on chce byc moim przyjacielem

Polecane posty

Gość kkatasia
wiem wiem o tym tylko prawda jest taka ze ja wszystko dla niego no wszystko jest calym moim swiatem wkroczyl w niego bez pozwolenia bez zaproszenia nie chciałam tego a teraz kiedy go pokochałam to ... nie mam siły juz nawet płakac nie mam siły naprawde :(

ja tylko doradzam a Ty zrobisz co uwazasz za sluszne- obys wybrala dobrze

Gość kkatasia
dziekje wiem ze chcesz dobrze ale ja nie mam wyboru ... bo zapomniec nie umiem i nie chce nie potrafie :( bede sie starala go zdobyc delikatnie ... bede obok bede blisko bede oparciem i pocieszeniem mam nadzieje ze z czasem to doceni ... :(

i dobrze- mozeszmu nawet pokazac ze podoba ci sie jakis facet ipt

Gość kkatasia
myslisz ze to moze mi pomóc ?? ze to na niego podziala a nie razcej zniecheci ??

jesli jemu zalezy choc troche to warto sprobowac.... zrob jak uwazasz

Gość kkatasia
gdybym wiedziała ze mam szanse na to aby był moj to mogłabym lata cale zekac ... :(

Gość kolezanka kolegi
Miałam dobrego kolegę. Pewnego dnia ja byłam lekko wstawiona, on mnie objął pocałował ... Nigdy przedtem nie myślałam o nim jako o mężczyźnie , teraz nie wiem co mam myśleć. Potem powiedział mi że jestem tylko koleżanką, a mimo tego bezczelnie mówi mi że chciałby się ze mną kochać. Nie kocham go, to pewne ale po co mąci mi w głowie

Gość gość
Jejku ja mam taką samą sytuacje..identyczna..od 2 lat znam takiego chłopaka...jest z mojej miejscowości...kolegowalismy się wychodzili smy razem na dwór itp po czasie ja się w nim zakochalam..powiedziałam mu o tym a on mnie się spytał czy związek w którym jedna osoba kocha a druga ma sens? Powiedział mi ze mnie nie kocha i zaproponował przyjaźń.. porostu się Zalamalam..nie wiedziałam co am zrobić...ćwierć Poprostu zaczęłam się z nim przyjaznic i myśleć o nim jako o przyjacielu...teraz przyjaznie się z nim..ale ja go wciąż kocham tez juz nie mam siły juz nie daje rady..mam dość. .często mam myśli samobójcze! :(

kkatasia, przeczytałam Twoje posty i stwierdziłam, że są o mnie :) Jak się potoczyły Twoje losy? Historie innych użytkowników też mnie ciekawią :)