Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laarvaa09

dieta MŻ!!!!! Dieta na całe zycie!

Polecane posty

Gość Laarvaa09

To prosta i zdrowa dietka na ktorej sie je zdrowe rzeczy w ograniczeniu :) zaczynam od dzisiaj, tak jakos zmotywowalo mnie bo obejzałam dzisiaj program na tvn style kilka kilo w dól... i tez tak bym chciała..:P a wiec jaka laska chetna ze mna powalczyc z kg.?? :D

Gość larvaa09
no szkoda ze nikt nie chce sie przylaczyc.. Ale i tak bede tu pisac, i zdawac recenzje z dnia :) dzisiaj na sniadanko zjadłam 2 jajka na twardo w pomidoriem i sałatka warzywna, a na przekaske jogurt naturalny ze zbozem i jablkiem (pokrojonym w kosteczke) :)

Gość malwilena123
hej ja na tej diecie jestem od pierwszego listopada schudlam 3,5 kg:) podoba mi sie ta dieta jem to na co mam ochote tylko ze mniej niz zwykle jedyne czego nie ruszam to slodycze chociaz w okres skusilam sie na dwa kawalki ciasta

Gość laarvaa09
a to fajnie, a nadal jestes a niej.? a chcesz mozesz razemn ze mna na topiku ;) razem zawsze razniej :D

Gość ja tez na mż 2 tyg jestem
i 2 kilo mniej :)

Gość laarvaa09
to co dziewczynki, bedziecie pisały na topiku.? :)

Gość ja tez na mż 2 tyg jestem
nio ja bede hmm dzis andrzejki wiec mozna jakies grzeszki co:) drinki czy piwko ale jutro woda niegazowana tylko

oj i mnie by się to przydało, bardzo ale nawet z mż nie daję rady nawet miałam tu swój temat, ale padł bo jestem żarłokiem żadne diety w moim przypadku egzaminu nie zdają, na samą myśl o diecie robię się głodna ;) może jednak spróbuję z Wami moim kolejnym problemem są słodycze - chyba jestem uzależniona :O

Gość malwilena123
pewnie ze bede pisaal razem latwiej wlasnie niedawno zjadalm troche krupniku i na dzisjaj koniec

Gość laarvaa09
bardzo dobre i syta przekaska to np: jogurt naturalny ze zbozem, i wkroic do tego okrojone wkosteczki jablko i masz przepyszny słodki deser :) i wazne ze sie najesz :)

Gość malwilena123
pomyslowe moze jutro zrobie sobie wlasnie takie sniadanko.

Gość malwilena123
laarvaa09 czy wczesniej stosowalas juz jakies diety? co ci pomagalo? ile kg masz do schudniecia?

Gość laarvaa09
oo cos takiego! http://znam.to/userfiles/R/090/R090-9f8bb45.jpg wystarczy małe opakowanie, do tego wsypac pokrojone w kosteczke jablko :) i naprawde mozesz sie tym najesc.. Czasami dodaje cynamon :) I nie dodajesz cukru bo to juz jest słodkie :P

Gość malwilena123
dobra spadam na godzinke pokrecic hula hopem. buziaki

Gość laarvaa09
pewnie ze stosowałam i to ile!! ło... Napoczatu to byłam na głodówce przez 2 tyg. schudłam i to sporo.. ale po paru tygodniach wróciam do dawnej wagi :) ( chce dodac ze bez zadnego efektu jojo jak wszyscy mówia ze po głodówce zapewne nastapi..) no ale wtedy nie byłam doswiadczona i odrazu nazarłam sie po tej głopdówce.. :P stosowałam tez diete owocaowa , jestem po diecie south beach na której schudłam 6 kg 1 2 tyg, ale problem w tym ze na wadze tak ale nic nie było tego widac na ciele.. Postanowiłam teraz przejsc na MŻ :) A ty.?

Gość malwilena123
ja wczesniej nie stosowalam zadnych diet. odchudzalam sie sporetem przez 6 miesiecy schudlam 10 kg. teraz ostatnio troche chorowalam wiec sport troche odpadl a zwlaszcza moje ulubione bieganie dlatego robie sobie te diete

Gość ja tez 160 cm ale 68kg
ja na śniadanie jem płatki fitnes lub bulke razową z pomidorem jablko na przekaske, na obiad pije koktajl oriflame i piers gotowana z surówka podwieczorek koktajl kolacja jajko na miekko lub parówke lub serek wiejski a wy?

Gość malwilena123
o jak fajnie ktos mojego wzrostu:) ja waze 58 kg ale w kwietniu tego roku tez wazylam 68. ja dalam rade to ty tez dasz!:)

ja stosuje tą dietę MŻ od 19 lipca 2008 roku i jakie efekty? Utrata wagi 20kg i utrata co tydzien 1 kg ostatnio chociaż tego nie planowałem, bo chudy sie robic zaczynam;/. Ważne są ćwiczenia, bez tego to możecie schudnąc, ale skórka która się rozciągneła od tluszczyku zostanie :D

Gość malwilena123
od lipca 20 kg ?! no super gratuluje

ale rok 2008!!! teraz co tydzien trace 1kg, a juz nie chce;(. Z drugiej strony nie moge sie przełamać do bezsensownego jedzenia.

Gość malwilena123
to faktycznie masz problem bo jesc na chama to sie mija z celem. moze ogranicz cwiczenia

Gość a ja kocham to
hej zagląda tu ktos jeszcze ??? wlasnie postanowilam sie odchudzac a raczej Mż nie wiem ile waze mysle ze juz ok 60 kg wzrost 160 musze schudnac 8 kg. jutro sie rano zważe i podam wage

Gość malwilena123
ja zagladam:) tez mam 160 cm waga mi sie wach miedzy 58 a 59

Gość malwilena123
halo gdzie wszyscy jestescie?

Gość malwilena123
jakies postepy kobitki mi kilogram spadl