Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimo5000

Zabrali dziecko!

Polecane posty

Gość kimo5000

Od prawie dwóch lat byłem związany z dziewczyną która miała syna z innego związku! Miałem nawet z nią brać ślub,niestety ona 3 miesiące temu ona zgineła w wypadku samochodowym.Uzgodniliśmy że po ślubie ja zaadoptuje jej syna! Dziecko po pogrzebie mojej dziewczyny było przy mnie dwa dni, potem przyszedł jej ojciec z jej braćmi i wzieli dzieciaka jak swojego. Teraz nawet nie pozwalają mi na spotkania z nim a bardzo pokochałem tego chłopca.

Gość żaden facet nie brałby sobie
na głowe cudzego bachora :D

Gość kimo5000
To nie jest prowokacja,ja naprawde pokochałem tego chłopca. Jeszcze przed ślubem z jego matką powiedziałem mu że może do mnie mówić tato i tak mówił! Ostatnio byłem u niego to wróciłem z kwitkiem!nie pozwolili mi go nawet zobaczyć.

Gość studnia bez dna
Po pierwsze TO NIE JEST TWOJE DZIECKO Po drugie ONI STRACILI CÓRKE I SIOSTRE wiec moze to dziecko jest po niej pamiatka Jesli to nie prowokacja to daj spokoj tym ludziom

Gość kimo5000
Czyli nie mam nawet prawa do odwiedzin? Ja traktowałem tego chłopca jak własnego syna! A teraz mam tak po prostu zniknąć z jego życia?

Gość kimo5000
Wiem,jedyne na czym mi zalezy to tylko na tym by utrzymywać kontakt z tym chłopcem. Rozmawiałem nawet z dziadkiem tego chłopca i wujkami, bym odwiedział dzieciaczka co tydzień lub żebym go nawet brał do siebie. Nie zgodzili się na to! A jestem dla niego tak samo ważny jak oni!

Gość wiesz co facet dziecko to nie
zabawka tylko człowiek i lepiej mu bedzie przy rodzinie :) a nie przy kimś kto traktuje je jak lalke ;)

Gość współczuje Ci

Gość co za rodzinka
Nie rozumiem co tej rodzinie przeszkadza, że ktoś dziecku chce miłość ofiarować ? To, że nie chcą go oddać to zrozumiałe, ale dlaczego nie pozwalają na odwiedziny jeśli dziecko jest bardzo z nim związane. Nie ten jest ojcem kto spłodził, a ten który pokochał jak swoje. Był z nim 2 lata, dziecko mówiło do niego tato, więc uważam mimo wszystko, że nim jesteś dla tego dziecka. Rodzina bezmyślna, odebrano po raz drugi dziecku ojca! Ja bym walczyła mimo wszystko! Stracił mamę i zadecydowano za niego, że odbiorą mu ojca. To dziecko cierpi, na pewno Cię teraz potrzebuje, więc walcz tak długo jak starczy Ci sił! Ile chłopiec ma lat?

Gość spoko ziomal
masz szanse ale tylko w sadzie po po dobroci nie ma szansy, napewno odebranie go z powrotem graniczy z codem ale jesli skutecznie udowodnisz przezd sadem wiez z dzieckiem i fak przebywanai z nim tak dlugi czas to masz spore szanse na sadowe ustalenie odwiedzin

Gość kimo5000
Rozmawiałem z dziadkiem chłopca,prosiłem jego wujków i nic. W odpowiedzi usłyszałem tylko ż oni są jego rodziną! Rozumiem że mógłbym wszystko załatwic po przez sąd?

Gość poyebana rodzina
Jak można taką krzywdze wyrzadzac dziecku :(

Gość kimo5000
co za rodzinka dziecko ma teraz 9 lat

Gość Tak załatw wszystko przez sąd
Bo dziecko tak naprawde należy do Ciebie ;) Z tamtymi ludźmi łączą go tylko więzy krwi :O

Gość jesteś wspaniałym
mężczyzną. Napewno jeszcze kiedyś zostaniesz tatą :) Ale temu dziecku lepiej daj spokój :) Postaw się na miejscu tej rodziny?

Gość a czemu kuby
ta jego blondyna nie żyje? Coś przegapiłam?

Gość Marzena znalazła sobie innego
frajera który przyjął jej dzieciaka i Kuba został sam :D

Gość Majka13
Nie Marzena tylko Olga.........

tatuś sobie przypomniał że ma syna...."wspaniałe" , a gdzie był wtedy jak zostawiał matkę? :)

Mam nadzieje ze nierobisz sobie jak z takiego tematu? Jesli go pokochales i on ciebie to do sadu nic niestracisz a mozesz zyskac! Pierwsze znajdz adwokata i zapytaj go jaka szansa istnieje na wygranie sprawy, lub Radca prawny ale on kasujd za minuty rozmowy ,proboj lub idz do Sadu do kuratorow rodzinnych i opowiedz sytuacje jak nam tutaj ale ze szczegolami. Masz prace stala? Ojca dziadkow biologicznych zostawie bez komentarza. Niemowie ze uda sie zaadoptowac ale odwiedziny itp. Nic nie stracisz a chlopiec chyba jest wart twej milosci? Co nie. Pozdrawiam!

Gość do revolver
Czytaj uważnie :D Autor nie napisał że jest ojcem dziecka tylko że związał się z kobietą która ma dziecko i go pokochał! Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;) Biedny chłopczyk rodzina wyrządziła mu krzywde :(

Czytaj uważnie Autor nie napisał że jest ojcem dziecka tylko że związał się z kobietą która ma dziecko i go pokochał! Czytanie ze zrozumieniem się kłania Biedny chłopczyk rodzina wyrządziła mu krzywde pisałem o prawdziwym ojcu a nie o autorze topiku - Czytanie ze zrozumieniem się kłania :D

Gość do revolver
Autor nic nie napisał o ojcu dziecka tylko o ojcu dziewczyny czyli dziadku chłopca :D :D i wujkach Dlatego uważam że dziecko powinno zostac przy autorze topicu bo ani dziadek ani wujek nie moze zastapic dziecku ojca! :D

"Po pierwsze TO NIE JEST TWOJE DZIECKO Po drugie ONI STRACILI CÓRKE I SIOSTRE wiec moze to dziecko jest po niej pamiatka" " zabawka tylko człowiek i lepiej mu bedzie przy rodzinie a nie przy kimś kto traktuje je jak lalke " Sick!!! będzie dziecku najlepiej w rodzinie która traktuje je jak pamiątkę....

Gość z drugiej strony dobrze o tej
rodzinie świadczy :( Zaopiekowali się bezbronnym dzieckiem :(

Gość bardzo dobrze znaczy
? to że rujnują temu dziecku życie wcale nie jest dobre!

Zlotowlosa88- nierobie tego ale powiem kuurwa mac co wy mozgu niemacie albo pijesz i niedasz rady myslec? Jaka zabawka lub lalka? Wiesz co tojest "milosc" "uczucie" dlaczego chlopiec niemoze dostac milosci tzn napelnic jego serce miloscia skad wiesz czy od rodziny biologicznej ja otrzyma? A gdzie byli do tej pory. 88 to pewnie stego roku jestes i guuwno wiesz o zyciu po twej wypowiedzi, chociaz spotkalem madre osoby stego wieku ty donich nienalezysz! a i niechce mi sie pisac do ciebie bo niemam zamiaru przegadywanek prowadzic z takim dzieckiem jak ty! Autorze posluchaj mnie to co pisalem a nie dzieci ktore ci daja rady! Niegas milosci w sercu ktora masz jak i chlopca do ciebie ,wiesz jak czas dziala, pielegnoj ta milosc jak kwiat w ogrodzie a zobaczysz jak ona rozkwitnie. Niewiesz jak bedzie za 10lat lub wiecej moze ten chlopiec tylko ciebie bedzie kochal i moze bedziecie rodzina wlasnie wy! Nie pozostaj obojetny rob tak jak do tej pory Sad i pruboj dalej a taka kobieta nigdy nieumrze pewnie wiesz otym bedzie zawsze zyla w twoim sercu.!