Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony...

Dlaczego dziewczyny tak szybko się obrażają?

Polecane posty

Gość zawiedziony...

Nie odpowie się na wiadomość w ciągu godziny i nie chcą już rozmawiać. Albo mówią, że jesteś mało rozmowny, bo za mało uwagi jej poświęcasz. Jesteście najważniejsze na świecie, czy jak?? Proszę o wypowiedzi Panie.

Gość wszystko zalezy..............
Fakt, lubię, kiedy na moje wiadomości się odpowiada szybko itd. i z wyrazem zainteresowania. Niemniej, powiem Ci coś... Kobieta tak się zachowuje wobec kogoś, na kim mu w jakiś sposób zależy. Gdybyś był jej obojętny, to by się nie obraziła, więc nie jest źle... Proponuję jednak zmienić taktykę. Mam przyjaciela, jak się na niego gniewam właśnie w kontekście zbyt małej uwagi mi poświęcanej, nigdy nie robi mi wyrzutów, raczej powie, że jest to niesprawiedliwy osąd z mojej strony, lub zaczyna pytać, co się dzieje itd. Zawsze wtedy coś mi miłego wyśle, jakieś ciekawe rzeczy mailem itd. i zaznaczam, że nie jesteśmy ze sobą... Wniosek - z kobietami trzeba umieć postępować:)

Gość jak bedziesz miekki
i nadskakiwał to tym bardziej bedziesz nikim dla lasek lub ew misiem do przytulania. trza byc zimnym skurvysynem:D

Gość wszystko zalezy..............
Autorze, nie słuchaj. Nic bardziej błędnego. Nie wiem w jakim jesteś wieku i z jakimi kobietami się zadajesz, jednak wśród ludzi cywilizowanych i dorosłych, zdecydowanie w cenie jest kultura i szacunek. Pozdrawiam