Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikzet

czy są w waszym życiu ludzie których nie lubicie a nawet nie nawidzicie ?

Polecane posty

Gość dominikzet

jak w temacie

Gość sasdasdasd
są.

Gość camapri34
a jast taka jedna dziwka nazywa się IZA KOWALSKA mieszka w warszawie czasem w dublinie szmata z niej i tyle

Gość dominikzet
czy ktoś jeszcze się wypowie ?

Gość ja sie chetnie
wypowiem. Jest taka jedna ktorej nie nawidze!!!!!!!! MONIKA SŁOMIANNA!!!!!!!!!!!!!!!!! i KASIA CHYŁA!!!!!!!!!!!!!!!!! nienawidze!!!!! Pierwszej za michala. za to co zrobila. drugiej za te jej zalotne usmieszki do niego, za to dogadywanie. Do huja z nimi.

Gość annnnnnnna
ja znam taką osobę ,pracujemy obok siebie,nie lubi jej ponad 90% pracowników,ale ma plecy więc większość udaje ,że ją lubi itp. ja się określiłam i powiedziałam jej prosto z mostu ,że jest jebnieta itp. ależ ona mnie musi nienawidzieć,ale przynajmniej nie muszę się do niej podlizywać... jest żałosna,nie ma znajomych i jest strasznie nieżyczliwa dla innych,najlepiej jakby całe 8 godzin tylko obrabiała innym tyłki... moja nienawiść do niej przerodziła się już w obojętność - mam ją w d... i tak jest najlepiej!!

Gość dominikzet
w moim życiu jest też kilka osób, które chętnie bym wymazał z pamięci, które napsuły mi krwi, ale muszę je tolerować, bo niektórzy należą do ukochanej rodzinki

Gość a ja tak powiem
moja ukochana bratowa i jej mąż :) jak ich widzę, że przyjechali to już się we mnie krew gotuje a dodam, że wpraszają się do nas jak świnie kilka razy w miesiącu na wyżerkę a niestety mieszkam z teściową nawet jak kilka razy specjalnie wyszliśmy z mężem z domu żeby się z nimi nie zobaczyć to i tak nie poskutkowało nienawidzę jej i jego

Gość dominikzet
czy to już wszyscy ?

Gość czerwone oczko w kolczyku
takich których nienawidzę nie ma, ale takich co nie lubię lub udaję że lubię to całkiem sporo:D