Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peach4

pierwszy raz...

Polecane posty

Witam. Chciałam zacząć od tego, że z moim chłopakiem zaczęliśmy niedawno rozmowy o seksie. Chciałby, abyśmy to zrobili. On ma pierwszy raz już za sobą, jednak ja jestem jeszcze dziewicą. Kocham go i chciałabym, by był moim pierwszym mężczyzną, jednakże boję się trochę. Boję się bólu, tego, że prezerwatywa pęknie, no i wstydzę się pokazać mu nago, ponieważ mam kilka mankamentów w urodzie i nie za bardzo się sobie podobam... No i w sumie, to nawet nie wiedziałabym co kiedy robić i czułabym się bardzo skrempowana... Chciałabym abyście wypowiedzieli się na temat pierwszego razu, jak wy przez to przeszliście i abyście dali mi kilka rad. Pozdrawiam ; )

no niestety tak już jest że pierwszy raz jest taki nijaki.Musisz przejść go ,ale tylko wówczas gdy będziesz czuła się komfortowo z partnerem Chyba nie jesteś jeszcze gotowa skoro masz takie obawy.Prezerwatywa nie pęknie jak jest dobrej jakości i pamiętaj zawsze z nią jeżeli ma być stosunek.

Moj pierwszy raz wspominam bardzo dobrze nie mialam ograzmu,ale nie bolalo i super bylo:) o prezerwatywe sie nie martwilam bo 2 miesiace przed poszlam do gonekologa po tabletki i bylam pewna,ze w ciazy nie bede kazdy jest inny i twoj pierwszy raz moze byc super :)

Gość Łill Śmiss
Moja dziewczyna tez sie wsytydzila rozebrac ale niepotrzebnie bo mi sie ogromnie podoba :P

skoro boisz się bólu i ciąży to możesz swój pierwszy raz ograniczyć do seksu oralnego ;)