Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoria1408

Bizuteria slubna

Polecane posty

Pokazcie swoja bizuterie slubna:) Ja jestem w trakcie szukania bizuteri i nie moge sie zdecydowac. Raczej nie chcialabym perel bo podobno przynosza pecha. Prawda???

Gość ja miałam perełki
są najbardziej gustowne moim zdaniem i szczerze mówiąc nie wyobrażałam sobie innej biżuterii

Gość ja miałam perełki
i podobno tylko prawdziwe przynoszą pecha więc zawsze można założyć sztuczne

Kobieto, żyjemy w XXI wieku a Ty wierzysz w takie zabobony??!!! Zlituj się. Ubierz taką biżuterię jaka Ci sie podoba, jaką lubisz i jaka bedzie Ci pasowała.

Ja marzę o prawdziwym sznurze pereł ;-) , ale na razie z prawdziwych mam tylko kolczyki i jedna na złotym łańcuszku. Sztucznych chyba bym nie załozyła ,ale rzecz gustu. Aha i nie przynoszą wcale pecha...tylko nie mogą byc ofiarowane przez ukochanego tylko np rodziców albo samodzielnie kupione!

Dokładnie- perły nie przynoszą pecha... W okolicy mojego miejsca zamieszkania, perły w biżuterii Panny Młodej to symbol szczęścia ... Ja natomiast nie przywiązuje wagi do takich zabobonów i planuję na swój ślub kryształki Swarovskiego...

No i tu kolejny zabobon podany przez Poznaniankę84 - że ukochany nie może podarowac pereł!!! Dziewczyny, skąd u Was te przesądy idiotyczne?!

Gość dziewczyny jak juz szukacie
bizuterii to blagam nie kupujcie tych pseudo piknych naszyjnikow z koralikami na szyje kwitkow lub tych podobnych tylko zainwestujcie w piekna klasyczna bizuterie.. az mozna zalamac rece jaka bizuterie sie na pannach mlodych oglada totalne bezguscie. ja kupilam dla siebie tylko kolczyki srebrne z kamieniem na slub i bylo pieknie! nosze je do dzis na specjalne okazje, dalam 160zl. warto bylO! a nie zadna tandeta! wybaczcie,ale jak widze te pseuudoperelki na szyjach na zdjeciach to mi slabo.nie poradze nic, najelegantsza jest klasyka.