Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gin bez tonicu

Nie pokazujecie swoich uczuć.

Polecane posty

Gość gin bez tonicu

Nie warto!

pewnie nie doczekam sie odpowiedzi.... o kant plecow rozbic takie uczucie :O to jak karmienie kota dziurawa lyzka ... ps nie gniewaj sie Artefakt :) ta "dzurawa lyzka" jest twoja :)

Kancik nigdy nie sypia.. :P Ja taki twardy nie jesem i juz ide. Milej nocy wam zycze ;)

a ja tak sobie drinkuje i zamiast padac trzezwieje :) mam nadzieje ze w przeciwienstwie do autorki pijesz z tonickem :) gin bez toniku smakuje jak ugryziona choinka przed ustrojeniem :) :classic_cool:

no takakombinacja to rozweselilaby kondukt zalobny :) ale skoro ciebie niie rusza to zapytam wprost ...Co jest kancik ? dreczy cie cos ? odstawmy te drinki glupio pic tak wczesnie :)

eee tam.... ja cale zycie ide pod prad :) nie znosze latwizny i mnie zdazaja sie spokojne sny :)... chcialabys nalezec do uleglych ? raczej nie sadze :)

..sama chce...niesc tornister ... hmmm dajesz rade ? moze powinnas zamienic to na: pomozesz mi niesc tornister ? :) moze jest za ciezki na jedna osobe ...

heheh bardzo podchwytliwe pytanie :P a ja nie moge odpowiadac na takie :) trudniej w relacjach z innymi ? nie ma nikogo do pomocy ? znajdzie sie tylko zmien stopke ....brzmi ona : jestem samowystarczalna i straszy ....moze w realu podobne sygnalu dajesz :)

heheh w realu na wiele z nich nie musze bo odpowiedzi sa znane :) pewnie ze mozesz zniknac :) a co jesli nie ? nie musisz sie uzalezniac ani bac sie przywczajenia....

spaceruje po kafe .....wiesz dlaczego ? bo przywiazalem sie do ludzi tu piszacych :O....a moj czas dobiega konca za okolo 16 dni podle sie czuje

ciagnie mnie do tych ktorych w realu zostawilem a ze wzgledu na prace utknalem w necie....praca jest na ukonczeniu a wraz z nia konczy sie moja przygoda z kafe.... pewnie ze sie pozegnam kancki :) inaczej byc nie moze ....

Gość kancik do rana chlałas
kobieto :o a przynajmniej pomoglo :-P to masz tu 🌻 moze on pomoze choc troche :-D

bo widzialem jak wczoraj po ten gin do biedrony chodzilas :-P królu 🖐️

ja do pracy teraz :o ale mi sie nie chce :o 🖐️

wlasnie mialem ci wspomniec bys byla ostrozna na spacerze ...zreszta nie powinnas lazic sama po ciemnicy :O kancik do rana chlałas>>>:) 🖐️

dziobie nosem klawisze kancik, klade sie spac :O.... a ty na spacer wybierz sie po wschodzie slonca :) nie wczesniej 😠 ;) dzieki za towarzystwo :) 😘 🌻 milego spaceru .....

Gość kurde a co to jest