Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gabarabalinda

Spalanie kcal poprzez laktacje/ bez diety!

Polecane posty

Go艣膰 Maxima22
Chce spr贸bowac, moze sie uda. Kupilam pompke laktacyjna i stymuluje 4x dziennie. Czy sa tu jeszcze inne kobiety, kt贸re odchudzakja sie ta metoda?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mhmmm20000
Witam. Ja mam 20 lat, a mam piersi A, okropnie si臋 z tym czuje. Znalaz艂am spos贸b indukowanej laktacji, tylko nie wiem po ile minut stymulowa膰 1 pier艣 i 2. w necie pisze nie d艂uzej jak 30 minut w 1 sesji, ja nie rozumiem tego stwierdzenia. Chcialabym ta metod膮 powi臋kszyc sobie piersi, a zasadzie to w ko艅cu je sobie "zrobi膰" bo A to praktycznie nic. Patrz膮c na siebie w lustrze zbiera mi si臋 na wymioty, nawet czasem brzydze sie ich dotkn膮c podczas k膮pieli. Ju偶 jakie艣 p贸l roku temu, przez tydzien stymulowalam je laktatorem, tylko ze mam tak ma艂e 偶e prawie cala pier艣 wchodzila mi w laktator i mi j膮 艣ciska艂a(laktator mam taki najta艅czy za 10z艂 z pompk膮 i niewielk膮 "szyjk膮", nie wiem czy kto艣 b臋dzie dokladnie wiedzia艂 o co chodzi, ale w t膮 szyjke mi cycek wchodzi艂 i mi strasznie 艣ciska艂o) nie wiem czy tak powinno by膰, a ponadto po tygodniu sutki mia艂am zaczerwienione, takie jakby przekrwione, twarde i nieco wi臋ksze i przestalam to robi膰 bo si臋 troche wystraczylam ze zrobie sobie krzywde, bo ani piersi mi ise nie powiekszy艂y i ani kropelki mleka nie by艂a, to my艣la艂am 偶e mo偶e to 藕le robi臋 dlatego tak z tymi sutkami mam. Czy pomo偶e mi kto艣? Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 jak to dokladnie robi膰 ? Czy tak jak mi sie sta艂o z sutkami to tak powinno by膰? ile minut mam stymulowa膰 1 i 2 piers? no i po jakim czasie moge zobaczyc pierwsze powi臋kszenie piersi, 偶eby nie by艂o tak ze bede to robi膰 miesi膮c a piers w og贸le mi nie uro艣nie , a ja bede si臋 艂udzi膰 偶e mo偶e to jeszcze za wczesnie na pojawienie si臋 mleka i bede to robi膰 dalej na darmo. Nie chce tutaj jaki艣 偶a艂osnych komentarzy kierowanych do mojej osoby, 偶e to g艂upota itd... Ale ka偶da kobieta maj膮ca taki problem jak ja napewno by ze mnie nie kpi艂a, wi臋c prosze tu nie wypisywa膰 obra藕liwych komentarzy, bo Ci co tak nie maj膮 jak ja, nie wiedza jak si臋 czuje z cyckami 'A' skoro mam 20 lat!!! a nie 12... jak to w wieku 13 lat przesta艂y mi rosn膮c i do tej pory ani centymentra nie uros艂y, mimo 偶e normalnie tyje. Prosze o pomoc. bede bardzo wdzi臋czna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeewaaa]
Kretynki. Nie zawsze si臋 szczupleje poprzez laktacj臋. Za jaki艣 czas b臋dzie nowy topik: dziewczyny pom贸偶cie mam zapalenie piersi. Albo dziewczyny przesta艂am produkowa膰 mleko, moje piersi s膮 fatalne. PIERSI S膭 WI臉KSZE BO S膭 WYPE艁NIONE MLEKIEM! JAK SI臉 SZCZUPLEJE TO Z PIERSI TE呕! TYLKO U NIEKT脫RYCH KOBIET PIERSI ZOSTAJ膭 WI臉KSZE, U RESZTY S膭 TAKIE JAK SPRZED STANEM LAKTACYJNYM Z WI臉KSZO艢CI膭 NA MNIEJSZE. Ta kt贸ra karmi艂a naturalnie, wie o czym pisz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dttfcvgkj
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LUCYnka77
Powiem kr贸tko . Laktacj臋 sztucznie wywo艂an膮 mam od prawie dw贸ch lat. Codziennie rano i wieczorem 艣ci膮gam pompk膮 kilkana艣cie no mo偶e mniej wi臋cej 20 -30 ml mleka. Pocz膮tkowo cz臋艣ciej z 4-5 razy dziennie . Laktacj臋 wywo艂am po pro艣bach mojego m臋偶usia kt贸rego mleczko bardzo podnieca艂o . W wi臋kszo艣ci wieczorami w sumie to on wszystko spija :) . Piesi uros艂y mi z C na D i s膮 du偶o j臋drniejsze takie pe艂ne wiecie o czym pisz臋 . TO by艂 pow贸d wywo艂ania laktacji z mojej strony. Nie wiem co b臋dzie jak przestan臋 "karmi膰 m臋偶a". Rozmawia艂am wcze艣niej ze znajom膮 ginekolog i stwierdzi艂a 偶e nie ma wi臋kszych przeciwwskaza艅. Oczywi艣cie nag艂e zaprzestanie 艣ci膮gania pokarmu mo偶e prowadzi膰 do stan贸w zapalnych ale tego akurat pilnuj臋. Co do chudni臋cia faktycznie pocz膮tkowo waga posz艂a mi w d贸l , ale teraz chyba "organizm przyzwyczai艂 si臋 do wytwarzania mleka. W sumie same plusy . Piersi mam naprawd臋 fajne , poprawi艂o mi si臋 samopoczucie a mam ju偶 34 lata i cycuszki po dw贸jce dzieci nie by艂y super mimo 膰wicze艅 , krem贸w , masa偶y itp . Widz臋 si臋 w lustrze i wiem 偶e wygl膮dam lepiej. Mina m臋偶a oczywi艣cie bezcenna no i chcia艂by je dotyka膰 i ssa膰 praktycznie ca艂y dzie艅 ;) Minusy to niestety konieczno艣膰 codziennego 艣cigania mleczka ale s膮 to naprawd臋 niewielkie ilo艣ci no i niestety musia艂am kupi膰 nowe staniki , stare by艂y za ma艂e :) . Pompka laktacyjna kosztowa艂a mnie ko艂o 25 z艂. Widoczn膮 popraw臋 biustu zauwa偶y艂am ju偶 po 2 tygodniach. Osobi艣cie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nagabywana
lucynka77 bzdury piszesz . Po zako艅czeniu laktacji b臋dziesz wygl膮da艂a jak te murzynki z film贸w Cejrowskiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qasnancakjdnfc
:) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LUCYnka77
Zazdro艣cisz czy co. Moje cycki i moja sprawa . Kole偶anka karmi艂a swoj膮 c贸r臋 do 4 roku 偶ycia odstawi艂a i jako艣膰 nie wygl膮da na murzynk臋 przynajmniej w kwestii piersi. Ja wykarmi艂am dw贸jk臋 dzieci, ostatnie 7 lat temu. W sumie piersi patrz膮c na to co mia艂am jako panna uros艂y mi . OK nie s膮 stercz膮ce jak te silikony ale s膮 OK. Jak m贸wi艂am znajoma gin m贸wi艂a 偶e nie ma przeciwwskaza艅 co d艂ugotrwa艂ej laktacji. Mam si臋 martwi膰 偶e za 5 lat b臋d膮 wisie膰 mo偶e ale s膮 jeszcze chirurdzy :( .... w najgorszym razie. Nie my艣l臋 o tym i ciesz臋 si臋 tym jak wygl膮dam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja podobnie
jak lucy te偶 wywo艂a艂am sztucznie laktacj臋. Na pocz膮tku w ci膮gu 2 miesi臋cy schud艂am 6 kg normalnie jedz膮c . Potem waga przesta艂a spada膰. z B zrobi艂o mi si臋 spore C :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Migotkaaa20
Lucynka a ile razy dziennie to robi艂a艣 ? ile czasu "masa偶u" laktatorem na 1 i 2 pier艣? Ja robilam przez tydzien 5 x dziennie po 15 minut na jedna i 15 minut na druga piers. Sutki jednak zrobily si臋 czerwone , nieco wieksze i twardsze, ale sie wystraszylam tego 偶e si臋 takie czerwone zrobily i przesta艂am to robi膰. Napisz mi dok艂adnie jak to robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Migotkaaa20
A i jeszcze te sutki mnie bola艂y -,-

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LUCYnka77
Migotko zajrzyj na t臋 stron臋 http://piersi.freewebpage.org/laktacja.html Ja wykonywa艂am czynno艣ci zgodnie z opisem na stronie . 艁atwiej mi by艂o jako 偶e wcze艣niej ju偶 karmi艂am dzieci . 呕ycz臋 wytrwa艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Migotkaaa20
Lucynka ja to ju偶 czyta艂am, tylko 偶e nie rozumiem stwierdzenia " Stymulacj臋 piersi laktatorem lub pompk膮 nale偶y wykonywa膰 5-6 razy dziennie, nie d艂u偶ej ni偶 30 minut w ka偶dej sesji. " Czyli 偶e co? Mam 30 minut stymulowa膰 1 pier艣 i 30 minut drug膮? Czy po 15 minut? ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Medela
Ja kupilam laktator pare dni temu i na razie jestem b. zadowolona z tego zakupu. Celem zabiegu jest powiekszenie piersi oraz spadek wagi. Odssysam piersi rano i wieczorem ok 30 min. Teraz jestem sama w domu to siadam przed komputerem i pompuje. Laktator jest super, chyba lepszy jak mezczyzna ; ). Sutki sie powiekszyly, sa sterczace i bardzo czule. dodatkowym bonusem jest silny wzrost libido. Polecialo juz par kropelek ale oczywiscie celem jest sciaganie wiekszej ilosci mleka. Pije duzo, z ziol: koper wloski, damiane, zielona herbate. Zamowilam tez kozieradke. Mam w domu tez Domperidon ktory jest lekiem na mdlosci a jako skutek uboczny wywoluje laktacje ale z tym jeszcze poczekam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez uwazam ze macie cos z dachem zboczency ! Mleko jest do karmienia dzieci a proznosc wasza nie zna granic????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karmienie mleczkiem mezusia... Ja p*****le trzeba miec nasrane we lbie zeby takie rzeczy robic. No ale swoj do swego ciagnie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justyna matka karmiaca
Jak to ludziom chcialoby sie zrec bez umiaru I bez wysilku kalorii sie pozbywac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justyna matka karmiaca
A tak na marginesie laktator niszczy piersi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do samej laktacji a w艂asciwie wzrostu pokarmu to poleca艂abym Wam jednak pomyslec o dobrym 艣rodku jakim jest Prolaktan. Saszetka dziennie pomoze Wam uregulowac Wasze problemy z laktacj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 violeeka
Ok, organizm potrzebuje kalorii w okresie laktacji, ale 偶eby to traktowa膰 jako diet臋 to nie s艂ysza艂am ;) Raczej wola艂abym si臋 zdrowo od偶ywia膰 podczas karmienia, a nie odchudza膰 na si艂臋, a potem p艂acz, 偶e w艂osy lec膮, paznokcie si臋 艂ami膮 i ci膮g艂e zm臋czenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hejka :D Jestem Ania! Przez ca艂e 偶ycie mia艂am problem, by艂am troche hmm "za du偶a" a 偶e jestem bardzo leniwa to 膰wiczy膰 mi si臋 nie chcia艂o, wiec zostawa艂y tylko diety... przeszuka艂am przez ostatnie 3 lata wi臋kszo艣膰 internetu, stosowa艂em wiele r贸偶nych diet ale bez wi臋kszych efekt贸w, ale miesi膮c temu znalaz艂am super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze tego typu rozwiazanie w艂asnie jak pisa艂yscie o Prolaktanie. U mnie te偶 sie zawsze sprawdza i szczerze polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aiua
a co to takiego ten prolaktan? Jakie艣 tabletki, suplementy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sallizak
Takie saszetki wspomagaj膮ce laktacj臋, rozpuszczasz w mleku lub jogurcie i pijesz jedn膮 dziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam zakupienie suplementu Slimunox. Osobi艣cie stosuje i ju偶 waga w d贸艂 po pierwszym miesi膮cu.

Udost臋pnij ten post