Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabladzilam bez kompasu

Jak sie odnalezc w zyciu

Polecane posty

Gość zabladzilam bez kompasu

Musze sie wyzalic bo wszystko mi sie popierdzielilo! Moje zyciu polega na pracy i studiach, obie te rzeczy sprawiaja ze nie mam czasu ani nie moge robic nic innego! A ja zaczynam sie dusic..Doslownie brak mi powietrza..Do pracy dojezdzam pona 60 km co sprawia ze wyjedzam z domu rano, a wracam wieczorem. Jestem na 2 roku studiow, a plan mam taki ze zjazdy mam tydzien w tydzien, od rana do nocy. Juz po prostu nie daje rady! Nie mam czasu na wlasne pasje, hobby, nawet nie mam czasu isc do sklepu! Nie chce tak zyc a pozniej obudzic sie z poczuciem straconych chwil :/

Gość ja tam sie nie znam
a moze poszukaj roboty blizej?...trudno cos ci doradzic bo sama musisz podjac pewne decyzje co zmienic:>

warto mieć jakiś cel...być może przyniesie on efekty w przyszłości...a więc głowa do góry ...a możesz sobie zawsze zaplanować urlop i wyjechać na kilka tygodni i odchamić się ...:)

Gość spoko ziomal
mozeto jak zyjesz ma glebszy sen, jesli bedzie tro trwalo dosc krotki i szybko przyniesie oczekiwany efekt, lecz jesli ta sytuacja bedzie sie niepotrzebnie przedluzac to rzeczywiscie mozesz miec pozniej wyrzuty sumienia, tak czy inaczej kazda sprawa ma swoje rozwiazanie, musisz tylko usiasc najlepiej z kartka papieru i przekalkulowac co mozezsz zmienic i jak znalezc czas na swoje pasje , milosc itp

Gość z boku
doskonale Cie rozumiem.Jednak mysle,ze musisz zacisnac zeby i dalej to ciagnac.Moze blizej praca, by nie tracic tyle czasu na dojazdy?I choc rob sobie male przyjemnosci-dobre ciastko, bluzeczka czy kapiel w pianie, poczytanie w tym czasie fajnej ksiazki.Studia nie trwaja wiecznie -wnioskuje ,ze jestes mloda.Dasz rade:)

Gość rudawka zielona 32
przeciez możesz sie prostytuować, nikt sie nie dowie. Ja tez tak mialam,ale w koncu powiedzialam sobie dosc. Wynajęłam ze znajoma mieszkanie w wwie i pracujemy każda w swoim pokoju. Tracisz czas.