Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ovelia23

Kocham siostrzeńca męża!

Polecane posty

Gość Ovelia23

Mam 23 lata, mój mąż ma 50 i ma dorosłego syna z poprzedniego małżeństwa z którym ma on bardzo dobre kontakty. Poznałam również 16 letniego siostrzeńca, chłopak jest nad wyraz dojrzały jak na swój wiek, doszło między nami nawet do pocałunku. Nie wiem teraz jak wyjdź z tej sytuacji, mój mąż rozwiódł się specjalnie dla mnie a teraz ja wyciełabym mu taki numer :(

Gość puszczaj sie dalej

Gość wzorujesz sie na
modzie na sukces

Gość Ovelia23
Nie puszczam się! Między mną a tym chłopakiem nic wiecej nie było poza pocałunkiem! Ostatnio spedzam z nim dużo czasu, wiecej niz z mezem!

Gość Ovelia23
Po tym jak robie laske z polykiem siostrzencowi zasiadamy ochoczo do 246775799999 odcinka brazyliskiej telenoweli gdzie dostajemy kolejne natchnienie.

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
radze się wziąść za syna, ja pierdziu 23 lata a mąż 50, podwójne nieszczęście brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Ovelia23
Z synem probowalam ale byl beznadziejne w lozku. zastanawiam sie jednak czy nie zaprosic go do trojkacika: siostrzeniec-syn-ja:)) nie ma to jak rodzinna integracja.

może być uroczo, choć rankiem może być morderstwo, kto kogo zależy od pogody

Gość Ovelia23
czemu zaraz morderstwo? przeciez bedziemy sie bawic w zgodzie.

jako że mam już piąty krzyżyk, i wiem jakie są możliwości męzczyzny w tym wieku, to kochana marnie trafiłaś. Ja mogę codziennie bez wspomagaczy, a twój kochaś 50 letni, ani to niczego w życiu się nie nauczył, a jak poleciałaś na kasę, to daj mu podwójną viagrę i sprawdź kto po nim dziedziczy, będziesz miała kasę na nowy start z prawdziwym męzczyzną a nie emerytem seksualnym hahahaha