Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

prezent dla ukochanego

Polecane posty

Gość Czikitaaaaaaa
To zależy, czym Twoje Kochanie się interesuje... Płyta ulubionego zespołu? Książka? Jakiś kosmetyk?

moje kochanie interesuje się transportem wiec nie wiem co moglabym mu kupic. Płyta odpada bo on i tak ma wszytskie piosenki na kompie jakie lubi :P myslalam moze o jakiś perfumach tak no do 50 zł tylko nie wiem jakie ewentualnie rekawice skórzane tylko że nie wiem jaki nosi rozmiar :(

portfel juz mu kupilam rok temu. a album na zdjecia nie jest mu raczej potrzebny bo ma ich pod dostatkiem:P

Gość zrób mu loda

Gość my robimy im laski
z połykiem

Gość selllen
krawat, perfumy, koszule, dobry alkohol w fajnej oprawie - limitowane wydanie, portfel, szalik, rękawice, fajn egatki-eleganckie lub smieszne, erotyczne....

no ja wlasciwie pomysły wyczerpałam. myślalam nad skórzanymi rękawiczkami... tylko nie wiem jak zdobyć informację jaki rozmiar nosi :(

no oczywiście ze wiem ale nie znam ich wymiarów w liczbach a wystarczy różnica w milimetrach czy w centymetrze i mogą być złe rękawiczki :/ widocznie bede musiała kupić na oko;/ bo przecież go nie zapytam jeżeli chcę zeby to była niespodzianka.

revolver, Wiem. :P Albo Koss :P W rozmiarówce męskich rękawiczek są wyraźne różnice. Ugadaj się ze sprzedawcą, ze jeśli nie beda pasowały to wymienisz i juz. :)

Gość Aaki
Dobra ksiazke :)

rękawiczki to zły pomysł...jak lubi transport kup mu dobry atlas z mapami lub jakąś oryginalną mapę...

Umowiw sie z rekawiczkami,ze w razie czego wymienisz na inny rozmiar:) ja zazwyczaj kupuje cos zwiazanego z hobby:)

on nie potrzebuje map bo moze to niewiarygodne ale on wszędzie trafia bez niej :P a rekawiczki wiem ze są mu potrzebne bo mowil ostatnio ze chcialby sobie kupić . a jakby mu tak powiedziec w zabawie zeby odrysował swoją dłoń :D ??

a no tez dobry pomysł :D tak więc zrobię:P bo czytałam jak sie dobiera te rekwiczki ze trzeba zmierzyc dłoń wykluczając kciuk cos w tym stylu.

Mój dobrze wie, że moze spodziewać się słuchawek. Jakbym o tym nie wspomniała, to pewnie nie kupiłabym żadnych, bo nie znam się na tym, a tak, to wiem jakie mu się podobają i jakie są Ok :P

Gość To Ty jesteś tą Love Me
Co spała z 8 partnerami?