Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobić....

czy on sie zorientuje, ze jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość jak to zrobić....

czy jest spora szansa ze facet zorientuje się, ze jestem dziewica? nie powiem mu o tym za chiny - ktoś kiedyś mnie wyśmiał z tego powodu wiec nie mówcie mi tu o docenianiu, facet jest doświadczony... :(

Gość skoro jest
doswiadczony sie zorientuje; hm moj sie nie zorientowal ale nie byl zabardzo doswiadczony🖐️

Gość jak to zrobić....
no to super :/ po prostu myśle, ze jeśli sie zorientuje to pomyśli, ze coś ze mna jest nie tak, w sumie to prawda - bo normalnym nie jest zachowanie dziewictwa do 28rż :(

Gość ytyryt
moj pierwszy chłopak też się nie zorientował - sam byl prawiczkiem do dziś nie wie że bylam wtedy dziewicą, nigdy o tym nie rozmawialiśmy

Gość sierpniowa panna
Hmmm powiedz mu, jak sytuacja bedzie zmierzac ku temu, ze stracisz z nim dziewictwo... lepiej, zeby wiedział...bo zorientuje się napewno.... kazdy normalny facet napewno bedzie zaskoczony, ale i to doceni i poczuje sie wyrozniony, a jesli Cie wysmieje, to znaczy ze buc i nie zasluguje na to, co chcialas mu dac. Pozdrawiam PS. jakby facet wysmial dziewictwo, czy tez za maly, za duzy biust czy kazda inna czesc ciala... to bym sie ubrala mozliwie szybko i wyszla bez slowa... niech potem sie natrudzi i napoci, zeby ewentualnie mnie udobruchac;P

Gość 34ddgsrgrge
niby racja że nie powinien wyśmiać, ale powiem szczerze że gdybym ja spotkala nop. 30-letniego faceta, a on powiedziałby mi że jest prawiczkiem to... też wydawałoby mi się to śmieszne, lub przynajmniej bardzo bardzo dziwne

Gość moj sie nie zorint
nie musiscie o tym rozmawiac, poprostu robcie to na co macie ochote... kiedy sie zorintuje moze milo sie zaskoczy, a jak nie .. to tak jak pisala moja poprzedniczka...;)

Gość facett29
jeśli to poważny związek to lepiej mu powiedz; jeśli poważnie myśli o tobie jako o kobiecie z którą pragnie być "na zawsze" to doceni to, nieważne że masz 28 lat; natomiast jeśli chce przygody, wyśmieje Cię, tak jak ten pierwszy idiota, o którym napisałaś

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
jako, że przyroda nie znosi próżni, czyli życie seksualne zastąpiłaś czymś innym. Powiedz mu niech wie co go czeka, i po rozprawiczeniu , staniesz się oschłą wredną babą latająco co chwila do spowiedzi, romansować z księdzem w konfesjonale

Gość mój się nie zorientował....

Gość ktos_calkiem_nowy
eh... jesli myslisz ze cie wysmieje to moze nie warto? a jesli juz koniecznie musisz to ukrywac to powiedz ze okres ci sie konczy jakby bylo jakies krwawienie i juz ... tyle ze facet jest troche delikatniejszy kiedy wie ze to pierwszy raz

Gość kthygyftdtd
no bez przesady z tym szpitalem... lol