Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia4444

nie mam pieniedzy a......

Polecane posty

Gość bunia4444

musze jutro isc do banku a jakis strach mnie bierze.boje sie isc do banku bo boje sie ze rece mi sie trzesa jak podpisac ten zasrany papierek? :(:(

Gość bunia4444
jestem im winna mnóstwo pieniędzy. a nie mam z czego spłacać.

Gość bunia4444
nie podszywac sie...

Gość kkkkkkooooo
ale o co chodzi ? :O

Gość bunia4444
no jw.

Gość ale jaki papierek
no że winna kase jesteś to wiadomo

Gość bunia4444
wzięłam kredyt na zabieg ... no wiecie... i teraz nie mam z czego im oddać, i weksel musze podpisać

Gość bunia4444
podszywy zasrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przestac! poprostu nie lubie i boje sie bankow

Gość bunia4444
To wstydliwa sprawa... podtrzebuke pieniedze na oparacje piersi bo mam dwa flaczki i moj facet sie mna brzydzi :(

Gość Fryczkowska_Ania
Dziewczyno napisz konkretnie ile masz lat, czy jesteś mężatką, matką swoich dzieci z czego masz dług i jakiej wielkości, to znając Twoje położenie może znajdą się osoby, które złożą się po kilka złotych i pomogą Ci w oddaniu długu. A tak jak opisujesz, to nikt Ci nie pomoże, dostaniesz krytycznych komentarzy i nic po za tym. Dużo osób pisze konkretnie o swoich tarapatach życiowych i dostają pomoc ale trzeba znać położenie materialne tej osoby. każdy ma jakiś dylemat życiowy. A w większości się nie przelewa nadmiar gotówki, bo każdy na ten grosz ciężko pracuje. Ale są sytuacje, że trzeba komuś pomóc, dlatego musisz podać\wiecej danych o sobie jw. napisałam.

Gość bunia4444
a ja nie chce pieniedzy od nikogo.mam pieniadze na koncie ale boje sie wybrac bo boje sie podpisywac.taka dziwna sytuacja bo od jakiegos czasu rece mi sie trzesą.mam 24 lata i nie mam dziecie.nie chce pieniedzy

Chcesz wybrać po prostu pieniądze z konta i boisz się banków? Jutro zaciśnij zęby i to zrób, a na przyszłość poproś o kartę do bankomatu (nawet z likwidacją limitu wypłaty, wtedy większe pieniądze też wyjmiesz) lub napisz komuś upoważnienie do konta (to też trzeba w baku załatwić, chyba przy obu osobach, upoważnianej i upoważniającej). Tylko w bankach tak masz? Bo raczej często się nie zagląda, więc możesz olać, jeśli we wszystkich podobnych instytucjach, pogadaj z psychologiem.

Jeśli ręce Ci się trzęsą z nerwów, wypij ziółka na uspokojenie albo piwo, jeśli nie wiesz dlaczego, lepiej idź do lekarza. A jeśli w banku ktoś by się przyczepił o "krzywy" podpis, bo porównują z oryginałem, to zawołaj kierownika, pokaż ręce i tyle.

Gość nicol19
Jesteś wolna masz 24 lata bez chłopa i dzieci, to na co czekasz? Wiesz ile facetów czeka na taka pannę jeszcze do tego z kasą. Szkoda, ze jestem dla Ciebie za młody, bo kończę 19 lat, ale gdyby co... To jestem skłonny się koło Ciebie zakręcić, podaj namiary e-mail. to może znajdą się chętni, taką dziewczyną zainteresować.

Gość heeeeeeeeeeeee
jak nie masz kasy to do roboty wypier*****lac

Gość witchsad
bunia, a nie masz karty do bankomatu?