Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

Zwiazek 30 latki z 45 latkiem

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

czy to ma sens i jakąs przyszłość? proszę o opinie osób będących w takich związkach, pozdr :)

Gość fbrgybhr
Nastepna głupia :-) Kobieto niedojrzała emocjonalnie-opinii jest tyle ilu jest ludzi,wiec jednen napisze Ci,ze ma przyszłosc,a drugi napisze Ci,ze nie ma przyszłosci taki zwiazek. Ludzi,zwiazki sa rozne,wiec jedni badac w takich zaizkach soibie chwal,inni gania. Dojrzej durna babo do tych swoich 30 lat.

Gość jak wiazalam sie z moim
mialam 20 - on 36 kochalam jak szalona mamy synka a ja jak szalona kocham nadal - tylko ze innego wkrotce czeka mnie rozwod i to z mojej winy :(

Gość jakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jak kazdy inny

Gość takie same jak 50 latka z 25
czy 25 i 22, 60 i 59, 57 i 33 W dowolnej kombinacji. Szanse nie zalezą od wieku, tylko od miłości, szacunku, zrozumienia, porozumienia...itd. Wiek ma niewiele wspólnego z szansami na przetwanie związku.

Gość pytam z ciekawosci
czy wiek nie jest przepaścią?, ja towarzyska, on domator... w dodatku cholernie zazdrosny o moich znajomych, czas, który spędzam bez niego... uczucie nas łączy, ale czy to wystarczy, mam dużo obaw...

Gość po co ci dziadek

Gość pytam z ciekawosci
wizualnie to on wygląda na młodszego, zadbany, młodzieżowy styl ubierania, wygląda lepiej niż niejeden mój równolatek :)

Gość taki luzak w trampkach a la
Kuba Wojewódzki? Metryki nie oszukasz.

Posluchaj innych zyjacych w takich zwiazkach...milosc jest piekna, ale z czasem mija. Z reguly mlodszy partner znajduje sobie po jakims czasie rownolatka i zaczyna sie jazda......Ten facet bedzie o ciebie zawsze zazdrosny, bedzie sie czul zawsze zagrozony...Lubisz zyc w klatce?

Posluchaj innych zyjacych w takich zwiazkach...milosc jest piekna, ale z czasem mija. Z reguly mlodszy partner znajduje sobie po jakims czasie rownolatka i zaczyna sie jazda......Ten facet bedzie o ciebie zawsze zazdrosny, bedzie sie czul zawsze zagrozony...Lubisz zyc w klatce?

Gość byłam w zwiazku z mężczyzna o
14 lat starszym, Magicca dobrze pisze, jak zamieszkaliśmy razem to była porażka, szybko czar prysł, zazdrosny byl moje koleżanki, kolegów, wmawial mi romanse z każdym, który się do mnie odezwał, ze każdy na mnie leci, itp...

Gość specjalistka od romasow
na kochanka się nadaje, na partnera na życie jestem na NIE!, spotykałam się z 2 mężczyznami starszymi ode mnie 12 i 14lat, jak na rozrywkę to jak najbardziej tak, ale nie na stałe

spotykałam się kiedys z facetem 15 lat starszym, jak kochanek byl bardzo ok., ale nie wyobrazam sobie zwiazku z takim facetem :0

Gość po 9 m-cach
wszystko się rozpadło jak zamieszkaliśmy razem, wcześniej spotykaliśmy sie 2 lata